Szukasz żywności ekologicznej? Nasz biosklep ze zdrową żywnością, to prawdziwe królestwo! Sprawdź dostępne produkty i zaopatrz swoją kuchnię!
SKŁADNIKI34 % skrobia kukurydziana*, woda, 15 % mąka kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe*, mąka lniana*, dekstroza*, sól morska, proszek do pieczenia – wodorowinian potasu* (skrobia kukurydziana*, regulator kwasowości: winiany potasu, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu), błonnik jabłkowy*, substancje zagęszczające: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBezglu
Produkt sprzedawany na kilogramy.Opakowanie: siatka.Podana cena za jeden kilogram.Zalecane przechowywanie w temperaturze od +2deg;C do +4deg;CCeny świeżych warzyw i owoców zmieniamy w każdy piątek rano.
SKŁADNIKI ekologiczna semolina z PSZENICY durum, woda.OPIS Makaron „Pasta di Gragnano#8221; jest znany ze względu na tradycyjną metodę produkcji, w której stosuje się matryce z brązu. Nadają one makaronowi chropowatość, dzięki której łatwo łączy się z różnymi sosami i dodatkami kulinarnymi. Podczas etapu tłoczenia matryce z brązu przytrzymują ciasto, tak że w niektórych miejscach przylega ono do samej matrycy, dzięki czemu tworzą się mikroskopijne nierówności, w których po ugotowaniu makaronu pozostaje so
SKŁADNIKIsubstancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, mąka kukurydziana*, białko lnu*, białko słonecznika*. (* certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS Opakowanie odpowiada 4 jajom.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody gazowanej zastępuje jedno całe jajko.Nie nadaje się do przygotowania jajecznicy lub jajka sadzonego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1349 kJ/324 kcal Tłuszcz: 8,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g Węglowodany: 14 g w tym cukry: 6,6 g
SKŁADNIKI ekologiczna semolina z PSZENICY durum, woda.OPIS Makaron „Pasta di Gragnano#8221; jest znany ze względu na tradycyjną metodę produkcji, w której stosuje się matryce z brązu. Nadają one makaronowi chropowatość, dzięki której łatwo łączy się z różnymi sosami i dodatkami kulinarnymi. Podczas etapu tłoczenia matryce z brązu przytrzymują ciasto, tak że w niektórych miejscach przylega ono do samej matrycy, dzięki czemu tworzą się mikroskopijne nierówności, w których po ugotowaniu makaronu pozostaje so
SKŁADNIKI ekologiczna semolina z PSZENICY durum, woda.OPIS Makaron „Pasta di Gragnano#8221; jest znany ze względu na tradycyjną metodę produkcji, w której stosuje się matryce z brązu. Nadają one makaronowi chropowatość, dzięki której łatwo łączy się z różnymi sosami i dodatkami kulinarnymi. Podczas etapu tłoczenia matryce z brązu przytrzymują ciasto, tak że w niektórych miejscach przylega ono do samej matrycy, dzięki czemu tworzą się mikroskopijne nierówności, w których po ugotowaniu makaronu pozostaje so
SKŁADNIKImąka z soczewicy czerwonej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min. w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1477 kJ / 348 kcal Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Weglowodany: 56 g w tym cukry: 5,1 g Białko: 26 g Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, JAJA.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i
SKŁADNIKI mąka z groszku zielonego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min. w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1459 kJ / 345 kcal Tłuszcz: 1,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Weglowodany: 55 g w tym cukry: 6,6 g Białko: 22 g Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, JAJA.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w su
SKŁADNIKI owoce* 96 % (59 % koncentrat soku jabłkowego*, 22 % koncentrat przecieru jabłkowego*, 11 % przecier z mango*, 2 % koncentrat soku z marakui*, 2 % koncentrat soku z pomarańczy*), substancja żelująca: pektyny, naturalny aromat, mąka ryżowa*, koncentrat soku z cytryny* (*składniki ekologiczne).OPIS Przekąska owocowa z koncentratem soku jabłkowego, przecierem z mango, koncentratem soku z marakui i koncentratem soku z pomarańczy. Odpowiedni dla wegan. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występu
SKŁADNIKIolej sezamowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISOlej powstał z wyselekcjonowanych ze szczególną starannością, najwyższej jakości ziaren SEZAMU pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych. Dzięki całkowicie naturalnemu procesowi tłoczenia na zimno, olej ten zachował pełne właściwości biologiczne i odżywcze ziaren, z których powstał. Olej sezamowy jest bogatym źródłem Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych (NNKT). Olej sezamowy posiada znakomite właściwości smakowe i aromatyc
SKŁADNIKIolej z awokado* tłoczony na zimno (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISOlej został wyprodukowany ze starannie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości surowca pochodzącego z certyfikowanych upraw ekologicznych. Olej jest otrzymywany z miąższu dojrzałych owoców awokado metodą tłoczenia na zimno, dzięki temu olej zachował wszystkie cenne właściwości owocu, z którego powstał. Olej z awokado jest źródłem kwasów wielonienasyconych (NNKT). Olej ten ma delikatny smak, zapach oraz piękny zielonkawy kol
SKŁADNIKIolej konopny* tłoczony na zimno (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISOlej został wyprodukowany ze starannie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości nasion konopi siewnych pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych. W pełni naturalny sposób tłoczenia na zimno sprawił, olej konopny zachował pełne właściwości nasion, z których powstał. Olej konopny jest ceniony ze względu na proporcję kwasów wielonienasyconych (NNKT). Olej ten ma wspaniały smak, zapach oraz piękny kolor.Stosować jako doda
SKŁADNIKI Aqua/ Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycerin, Tripelargonin, Glyceryl Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Shea Butter Ethyl Esters, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Pseudozyma Epicola/ Apricot Kernel Oil/ Olive Fruit Oil/ Sunflower Seed Oil/ Sweet Almond Oil/ Angelica Gigas Root Extract Ferment Extract Filtrate, Squalane, Maltodextrin, Hippophae Rhamnoides Kernel Extract, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Gallyl Glucoside, Propyl G
SKŁADNIKI ekstrakt z jeżówki purpurowej* (Echinacea purpurea) 90 % (części naziemne 80 %, korzeń 20 %), ekstrakt z pączków olszy czarnej* (Alnus glutinosa), topola czarna* (Populus nigra), czarna porzeczka* (Ribes nigrum), alkohol*, woda, emulgator: gliceryna* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Suplement diety na bazie 90 % Echinacea purpurea (ekstrakt z całej rośliny) i 10 % Alnus glutinosa (ekstrakt z pączków). Te naturalne składniki pomagają zwiększyć i utrzymać odporność. Ponadto ten suplemen
SKŁADNIKIŁOSOŚ atlantycki* (98 %), sól (2 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)UWAGIIstnieje możliwość wystąpienia ości w produkcie. Produkt do bezpośredniego spożycia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWarość energetyczna: 871 kJ/211 kcal Tłuszcz: 19 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g Węglowodany: 0 gw tym cukry: 0 gBiałko: 9,7 gSól: 2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od 0 do +7deg;C