Profesjonalne wyposażenie piekarni, cukierni i gastronomii
Formy silikonowe nadają się zarówno do pieczenia w piecach piekarniczych, piekarnikach jak i chłodzenia i zamrażania.
Formy silikonowe nadają się zarówno do pieczenia w piecach piekarniczych, piekarnikach jak i chłodzenia i zamrażania.
Specjalistyczna blacha przeznaczona do wypieku hamburgerów.
Blacha aluminiowa do bagietek wykonana z aluminium.
Charakterystyka produktu: Oferowana blacha jest wykonana z aluminium w gatunku 3003 (stop AlMnCu). Jest to obecnie najpopularnieszy materiał, z którego wykonuje się galanterię piekarniczo-cukierniczą. Jest to materiał nierdzewny, bardzo dobrze przewodzący ciepło. W przypadku blach z 2 rantami stosuje się zasadniczo blachę o grubości 2mm, aby zminimalizować jej giętkość. Oferowana blacha ma zatem grubość 2 mm, a rant ma wysokość 10 mm i jest podginany na krótszych bokach pod kątem 45 stopni. Perforacja -
Charakterystyka produktu: Oferowana blacha jest wykonana z aluminium w gatunku 3003 (stop AlMnCu). Jest to obecnie najpopularnieszy materiał, z którego wykonuje się galanterię piekarniczo-cukierniczą. Jest to materiał nierdzewny, bardzo dobrze przewodzący ciepło. W przypadku blach z 3 rantami stosuje się zasadniczo blachę o grubości 1,5 mm, która jest wystarczająca aby blacha nie była giętka. Oferowana blacha ma zatem grubość 1,5 mm, a rant ma wysokość 20 mm i jest podginany pod kątem 90 stopni. Perforac
Charakterystyka produktu: Oferowana blacha jest wykonana z aluminium w gatunku 3003 (stop AlMnCu). Jest to obecnie najpopularnieszy materiał, z którego wykonuje się galanterię piekarniczo-cukierniczą. Jest to materiał nierdzewny, bardzo dobrze przewodzący ciepło. W przypadku blach z 4 rantami stosuje się zasadniczo blachę o grubości 1,5 mm, która jest wystarczająca aby blacha nie była giętka. Oferowana blacha ma zatem grubość 1,5 mm, a rant ma wysokość 20 mm i jest podginany pod kątem 90 stopni. Perforac
Nadziewarki doskonale sprawdzają się w małych i średnich zakładach cukierniczych.
Nadziewarka ręczna pojedyncza na pojemniku * * Nasza nadziewarka ręczna pojedyncza na pojemniku * * to niezastąpione narzędzie dla miłośników pączków i wypieków na słodko. Wygodna i praktyczna, umożliwia szybkie i precyzyjne nadziewanie pączków, zachowując ich idealne proporcje i smak. Nasze nadziewarki do pączków zostały wykonane w całości ze stali kwasoodpornej, zapewniając trwałość i wysoką jakość produktu. Stal kwasoodporna jest odporna na korozję i łatwa w czyszczeniu, co sprawia, że nasza nadziewa
Nadziewarki do pączków w całości wykonane są ze stali kwasoodpornej.
Duża wytrzymałość przy dłuższym okresie eksploatacji.
Wanna termoizolowana, ręczna ze ze stali kwasoodpornej wyposażona w grzałkę z regulacją o mocy 2,5 KW, na 220 V.
Formy silikonowe nadają się zarówno do pieczenia w piecach piekarniczych, piekarnikach jak i chłodzenia i zamrażania.
Formy silikonowe nadają się zarówno do pieczenia w piecach piekarniczych, piekarnikach jak i chłodzenia i zamrażania.
Formy silikonowe nadają się zarówno do pieczenia w piecach piekarniczych, piekarnikach jak i chłodzenia i zamrażania.