Smaki Maroka. Marokańska kuchnia. Przyprawy. Oliwki. Oliwa z oliwek. Medina. Sardynki. Zielona herbata. . Kiszone cytryny. Olej arganowy.
Olej arganowy kosmetyczny BIO 100 ml. 100% naturalny i ekologiczny. Certyficat ECOCERT.
Olej arganowy kosmetyczny BIO 40 ml. 100% naturalny i ekologiczny.
Marokańskie różowe oliwki (KALAMATY). Możliwe opakowania: 0,250 kg, 0,5 kg i 1,0 kg.
Marokańskie czarne oliwki z pestkami Marki CARTIER. Możliwe opakowanie: 0,250 kg, 0,5 kg i 1,0 kg.
Marokańskie duże zielone oliwki (GIGANT) z kolendrą, cytryną kiszoną i oliwą z oliwek plus kmin rzymski i czosnek. Możliwe opakowania: 0,250 kg, 0,5 kg i 1,0 kg.
Mieszanka marokańskich oliwek (zielonych, czarnych i różowych) z warzywami na ostro. Możliwe opakowania: 0,250 kg, 0,5 kg, 1,0 kg.
Mieszanka marokańskich oliwek (zielonych, czarnych i różowych) z cytryną kiszoną, ziołami i oliwą z oliwek. Możliwe opakowania: 0,250 kg, 0,5 kg, 1,0 kg.
Herbata zielona z kwiatem jaśminu. Thé Jasmin Bleu MTI. 170g.
Marokańskie naturalny szafran z Taliouine, to jest najdroższa przyprawa na świecie.
Ras El Hanout żółty, to jest mieszanką marokańskich przypraw do drobiu i ryby.
**Ras El Hanout czerwony** to wyjątkowa mieszanka przypraw, która przenosi nas w aromatyczny świat marokańskiej kuchni. Stworzona z myślą o miłośnikach intensywnych smaków, idealnie nadaje się do przyprawiania ciemnych mięs, takich jak wołowina, jagnięcina czy dziczyzna. Słowo „Ras El Hanout” oznacza „głowa sklepu” i odnosi się do najlepszej mieszanki przypraw, jaką dany sprzedawca może zaoferować – to oznacza, że każda wersja Ras El Hanout może różnić się składem i smakiem, w zależności od zastosowanych
Składniki: 3 cytryny BIO (Beldi), oliwa z oliwek, sól morska i sok cytrynowy.
Marokańska oliwa z oliwek Virgin ALHORRA ( I tłoczenia na zimno). Kraj pochodzenia: Maroko
Świeże daktyle z Tunezji 0,5 kg (bez żadnych dodatków lub konserwantów).
Marokański olej arganowy spożywczy BIO 250 ml. TIGONTAF