Oferujemy asortyment niezbędny do prowadzenia restauracji,pizzerii,cukierni,kawiarni i sklepów. Sklep gastronomiczny - oferta dla sklepów GASTRO FROST
polecany do restauracji, garmażerii, stołówek i punktów gastronomicznychrobot wielofunkcyjny można stosować jako cutter-wilk oraz szatkownicępojemnik cuttra wykonany ze stali nierdzewnejszatkownica wykonana z wytrzymałego tworzywametalowa podstawa silnika zapewnia większą wytrzymałośćasynchroniczny silnikwyposażona w system sterowania impulsywnego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojeniepolecany zestaw tarcz: plastry 2mm, plastry 4mm, wiórki 2mm, słupki 4x4 mm, kostka 10x10x10 mm-714074dwa otwory wsado
polecany do restauracji, placówek żywienia zbiorowego, punktów gastronomicznych, garmażerii i stołówekrobot wielofunkcyjny można stosować jako cutter-wilk oraz szatkownicęwyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojeniedo szatkownicy pasuje kompletna gama tarcz do krojenia warzyw i owocówpolecany zestaw tarcz tnących (714073) plastry 2 mm, wiórki 1,5 mm, słupki 2x6 mm, tarte ziemniakiotwór wsadowy 104 cm² z wmontowanym podajnikiem cylindrycznym Ø 58 mmposiada pojemnik
polecany dla małej gastronomii i punktów gastronomicznych z jedzeniem na wynos, robot wielofunkcyjny można stosować jako cutter-wilk oraz szatkownicępojemnik cuttra i szatkownica wykonane z wytrzymałego tworzywado szatkownicy pasuje kompletna gama tarcz do krojenia warzyw i owocówpolecany zestaw tarcz tnących (714073) plastry 2mm, wiórki 1,5mm, słupki 2x6 mm, tarte ziemniakiilość porcji od 10 do 30 szt
polecany do restauracji, placówek żywienia zbiorowego, punktów gastronomicznych, garmażerii i stołówekrobot wielofunkcyjny można stosować jako cutter-wilk oraz szatkownicęwyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojeniedo szatkownicy pasuje kompletna gama tarcz do krojenia warzyw i owocówpolecany zestaw tarcz tnących (714073) plastry 2 mm, wiórki 1,5 mm, słupki 2x6 mm, tarte ziemniakiotwór wsadowy 104 cm² z wmontowanym podajnikiem cylindrycznym Ø 58 mm
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażeriiopracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw i ugniatania ciastwyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojeniepokrywa wykonana z poliwęglanu umożliwia dodawanie składników podczas przygotowywania potrawwał silnika wykonany ze stali nierdzewnejmetalowa obudowa silnika zapewniająca większą wytrzymałośćw st
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażeriiopracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw i ugniatania ciastwyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojeniepokrywa wykonana z poliwęglanu umożliwia dodawanie składników podczas przygotowywania potrawwał silnika wykonany ze stali nierdzewnejmetalowa obudowa silnika zapewniająca większą wytrzymałośćw st
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażeriiopracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw i ugniatania ciastwyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojeniepokrywa wykonana z poliwęglanu umożliwia dodawanie składników podczas przygotowywania potrawwał silnika wykonany ze stali nierdzewnejmetalowa obudowa silnika zapewniająca większą wytrzymałośćw st
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażeriiopracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw i ugniatania ciastwyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojeniepokrywa wykonana z poliwęglanu umożliwia dodawanie składników podczas przygotowywania potrawwał silnika wykonany ze stali nierdzewnejmetalowa obudowa silnika zapewniająca większą wytrzymałośćw st
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażeriiopracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw i ugniatania ciastwyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojeniepokrywa wykonana z poliwęglanu umożliwia dodawanie składników podczas przygotowywania potrawwał silnika wykonany ze stali nierdzewnejmetalowa obudowa silnika zapewniająca większą wytrzymałośćw st
polecany do cateringu, restauracji, szpitali, DPS, przedszkoli i żłobkówumożliwia zmiksowanie w prosty sposób potraw surowych i gotowanych o różnej konsystencjiłączy w sobie właściwości cuttra i malakseraasynchroniczny silnikzbiornik wykonany ze stali nierdzewnejramię zbierające pojemnika i pokrywywysoki przewód pojemnika umożliwia obróbkę dużej ilości płynówpokrywa z uszczelkąnóż z nacięciamiilość porcji: 3 do 18 porcji, 0,5-3,5 kg wsadu
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażeriiopracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw i ugniatania ciastwyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojeniepokrywa wykonana z poliwęglanu umożliwia dodawanie składników podczas przygotowywania potrawwał silnika wykonany ze stali nierdzewnejmetalowa obudowa silnika zapewniająca większą wytrzymałośćw st
polecany do cateringu, restauracji, szpitali, DPS, przedszkoli i żłobkówumożliwia zmiksowanie w prosty sposób potraw surowych i gotowanych o różnej konsystencjiłączy w sobie właściwości cuttra i malakseraasynchroniczny silnikzbiornik wykonany ze stali nierdzewnejramię zbierające pojemnika i pokrywywysoki przewód pojemnika umożliwia obróbkę dużej ilości płynówpokrywa z uszczelkąnóż z nacięciamiilość porcji: 2 do 15 porcji, 0,4-3 kg wsadu
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażeriiopracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przyprawi ugniatania ciastwyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojeniepokrywa wykonana z poliwęglanu umożliwia dodawanie składników podczas przygotowywania potrawwał silnika wykonany ze stali nierdzewnejilość porcji od 10 do 30 szt, 0,1-2,5 kg wsadu
polecany do cateringu, restauracji, szpitali, DPS, przedszkoli i żłobkówumożliwia zmiksowanie w prosty sposób potraw surowych i gotowanych o różnej konsystencjiłączy w sobie właściwości cuttra i malakseraasynchroniczny silnikzbiornik wykonany ze stali nierdzewnejramię zbierające pojemnika i pokrywywysoki przewód pojemnika umożliwia obróbkę dużej ilości płynówpokrywa z uszczelkąnóż z nacięciamiilość porcji: 2 do 10 porcji, 0,3-2 kg wsadu
asynchroniczny silnikpolecany do cateringu, restauracji, szpitali, DPS, przedszkoli i żłobkówumożliwia zmiksowanie w prosty sposób potraw surowych i gotowanych o różnej konsystencjiłączy w sobie właściwości cuttra i malakserazbiornik wykonany ze stali nierdzewnejramię zbierające pojemnika i pokrywywysoki przelew pojemnika umożliwia obróbkę dużej ilości płynówpokrywa z uszczelkąnóż z nacięciamiilość porcji: 1 porcja, 0,2 kg wsadu (idealny do małych wsadów)