Wyposażenie gastronomii artykuły barmańskie, akcesoria do kuchni na stół, bufet śniadaniowy, cateringu, pizzerii, cukierni, kawiarni, lodziarni, piekarni, noźe
Nóż do pieczywa 24 cm Ostrze wykonane z najwyższej klasy stali chromomolibdenowej. Próżniowy proces utwardzania zapewnia doskonałą twardość całego ostrza i jego optymalną wytrzymałość. Dokładne polerowanie zabezpiecza przed korozją. Ostateczne ostrzenie daje perfekcyjnie równe i bardzo ostre ostrze. Uchwyt wykonany z miękkiego materiału (TPE) daje komfort nawet przy pracy w tłuszczu i wilgoci. Ergonomiczny kształt zapewnia wygodny i bezpieczny chwyt, wspierając trudną i różnorodną pracę. Długość:
Nóż do trybowania (drobiu) 13 cm Ostrze wykonane z najwyższej klasy stali chromomolibdenowej. Próżniowy proces utwardzania zapewnia doskonałą twardość całego ostrza i jego optymalną wytrzymałość. Dokładne polerowanie zabezpiecza przed korozją. Ostateczne ostrzenie daje perfekcyjnie równe i bardzo ostre ostrze. Uchwyt wykonany z miękkiego materiału (TPE) daje komfort nawet przy pracy w tłuszczu i wilgoci. Ergonomiczny kształt zapewnia wygodny i bezpieczny chwyt, wspierając trudną i różnorodną pracę.
Nóż do trybowania (ryb) 15 cm Ostrze wykonane z najwyższej klasy stali chromomolibdenowej. Próżniowy proces utwardzania zapewnia doskonałą twardość całego ostrza i jego optymalną wytrzymałość. Dokładne polerowanie zabezpiecza przed korozją. Ostateczne ostrzenie daje perfekcyjnie równe i bardzo ostre ostrze. Uchwyt wykonany z miękkiego materiału (TPE) daje komfort nawet przy pracy w tłuszczu i wilgoci. Ergonomiczny kształt zapewnia wygodny i bezpieczny chwyt, wspierając trudną i różnorodną pracę.
Nóż do trybowania 13 cm Ostrze wykonane z najwyższej klasy stali chromomolibdenowej. Próżniowy proces utwardzania zapewnia doskonałą twardość całego ostrza i jego optymalną wytrzymałość. Dokładne polerowanie zabezpiecza przed korozją. Ostateczne ostrzenie daje perfekcyjnie równe i bardzo ostre ostrze. Uchwyt wykonany z miękkiego materiału (TPE) daje komfort nawet przy pracy w tłuszczu i wilgoci. Ergonomiczny kształt zapewnia wygodny i bezpieczny chwyt, wspierając trudną i różnorodną pracę. Długoś
Wiosło z polietylenu -Wysokiej jakości polietylen HDPE Długość: 150 cm
Wiosło z polietylenu z perforacją -Wysokiej jakości polietylen HDPE Długość: 150 cm
Widelec do mięsa -Stal nierdzewna 18/10, wysokopolerowana, uchwyt satynowany -Uchwyt zakończony hakiem przydatnym do zawieszenia Długość: 57 cm
Widelec do przewracania -Z uchwytem "rurką", z haczykiem do zawieszania -Stal nierdzewna 18/10, wysokopolerowana -Uchwyt satynowany Długość: 33 cm
Widelec do przewracania -Stal nierdzewna 18/10, wysokopolerowana -Uchwyty satynowane zakończone hakiem przydatnym do zawieszania Długość: 40 cm
Nóż do trybowania 15 cm Ostrze wykonane z najwyższej klasy stali chromomolibdenowej. Próżniowy proces utwardzania zapewnia doskonałą twardość całego ostrza i jego optymalną wytrzymałość. Dokładne polerowanie zabezpiecza przed korozją. Ostateczne ostrzenie daje perfekcyjnie równe i bardzo ostre ostrze. Uchwyt wykonany z miękkiego materiału (TPE) daje komfort nawet przy pracy w tłuszczu i wilgoci. Ergonomiczny kształt zapewnia wygodny i bezpieczny chwyt, wspierając trudną i różnorodną pracę. Długoś
Nóż do usuwania łusek 15 cm Ostrze wykonane z najwyższej klasy stali chromomolibdenowej. Próżniowy proces utwardzania zapewnia doskonałą twardość całego ostrza i jego optymalną wytrzymałość. Dokładne polerowanie zabezpiecza przed korozją. Ostateczne ostrzenie daje perfekcyjnie równe i bardzo ostre ostrze. Uchwyt wykonany z miękkiego materiału (TPE) daje komfort nawet przy pracy w tłuszczu i wilgoci. Ergonomiczny kształt zapewnia wygodny i bezpieczny chwyt, wspierając trudną i różnorodną pracę. Dł
Nóż kuchenny 26 cm Ostrze wykonane z najwyższej klasy stali chromomolibdenowej. Próżniowy proces utwardzania zapewnia doskonałą twardość całego ostrza i jego optymalną wytrzymałość. Dokładne polerowanie zabezpiecza przed korozją. Ostateczne ostrzenie daje perfekcyjnie równe i bardzo ostre ostrze. Uchwyt wykonany z miękkiego materiału (TPE) daje komfort nawet przy pracy w tłuszczu i wilgoci. Ergonomiczny kształt zapewnia wygodny i bezpieczny chwyt, wspierając trudną i różnorodną pracę. Długość: 26
Nóż kuchenny wąski 18 cm Ostrze wykonane z najwyższej klasy stali chromomolibdenowej. Próżniowy proces utwardzania zapewnia doskonałą twardość całego ostrza i jego optymalną wytrzymałość. Dokładne polerowanie zabezpiecza przed korozją. Ostateczne ostrzenie daje perfekcyjnie równe i bardzo ostre ostrze. Uchwyt wykonany z miękkiego materiału (TPE) daje komfort nawet przy pracy w tłuszczu i wilgoci. Ergonomiczny kształt zapewnia wygodny i bezpieczny chwyt, wspierając trudną i różnorodną pracę. Długo
Nóż kuty do pieczywa 20 cm Noże kute - najwyższa jakość i klasa sama w sobie! Uchwyt wykonany z wysokiej klasy tworzywa POM. Długość: 20 cm
Nóż masarski 21 cm Ostrze wykonane z najwyższej klasy stali chromomolibdenowej. Próżniowy proces utwardzania zapewnia doskonałą twardość całego ostrza i jego optymalną wytrzymałość. Dokładne polerowanie zabezpiecza przed korozją. Ostateczne ostrzenie daje perfekcyjnie równe i bardzo ostre ostrze. Uchwyt wykonany z miękkiego materiału (TPE) daje komfort nawet przy pracy w tłuszczu i wilgoci. Ergonomiczny kształt zapewnia wygodny i bezpieczny chwyt, wspierając trudną i różnorodną pracę. Długość: 21