Sklep oraz komis GastronomiaSklep.com.pl oferuje profesjonalny sprzęt gastronomiczny dla wyposażenia restauracji, czy barów. Wśród naszych urządzeń, w tym także używanych, znajdą Państwo garnki, talerze, akcesoria i wiele innych.
płyta grillowa, 2/3 gładka, 1/3 ryflowana, Caterina, P 3.5 kW l - przewodu zasilającego 1450 mm płyta grzewcza 2/3 gładka; 1/3 ryflowana 2 strefy grzewcze regulacja temperatury pokrętłem 50-300deg;C szybki proces nagrzewania płyty włącznik pracy oraz kontrolka zadanej temperatury rant zabezpieczający demontowalna szuflada na tłuszcz wymiary płyty roboczej 690x410 mm Temperatura max. : 300 deg;C Częstotliwość : 50 Hz Zasilanie : prąd N
Tablica ścienna 400 Opis produktu Czarna z drewnianą ramą
Tablica ścienna 600 Opis produktu Czarna z drewnianą ramą
Sprzęt komisowy Opiekacz do kebaba,gyros, elektryczny, wsad 40 kg, DE-2A | Redfox Urządzenie do przygotowywania kebaba REDFOX w wersji elektrycznej. Wyposażone w odrębne sterowanie poszczególnymi sekcjami grzewczymi. Silnik napędzający bagnet umieszczony w podstawie urządzenia, dzięki czemu nie jest narażony na wysoką temperaturę, co z kolei przekłada się na zwiększoną trwałość. Opiekacz do kebaba/gyrosa REDFOX jest wykonany w całości ze stali nierdzewnej. oddzielne sterowanie dla każdej
TS - 20 - Termos stalowy 20l podwójne izolowane ścianki (utrzymują temperaturę produktu 6-8 godzin) możliwość pionowego składowania wykonany ze stali nierdzewnej 6 zatrzasków zamykających podwójna pokrywa z silikonową uszczelką podstawa z elastycznym tworzywem zabezpieczającym przed uszkodzeniem odpowietrznik w pokrywie 2 uchwyty umożliwiający wygodny transport Pojemność: 20 l
piec konwekcyjno-parowy, STALGAST SmartCook, dotykowy, 11xGN1/1, P 18.5 kW Stalgast SmartCook to linia nowoczesnych pieców konwekcyjno-parowych zaprojektowana z myślą o wymagających użytkownikach. Piece pozwalają na uzyskanie znakomitego efektu kulinarnego w krótszym czasie przy niższych kosztach eksploatacji. Modele z linii SmartCook zostały wyposażone w intuicyjny ekran dotykowy, który w połączeniu z układem sterującym pozwala precyzyjnie ustawić parametry obróbki termicznej. 10 stopniowa k
wielofunkcyjny piec konwekcyjny, elektryczny, P 6.54 kW przeznaczony do wszystkich procesów kulinarnych nie wymagających funkcji zaparowania komory urządzenie dedykowane dla małej i średniej gastronomii, szczególnie polecane dla punktów żywienia zbiorowego 3 tryby pracy:grzałka górna 3 kW (funkcja opiekacza), grzałka wentylator 3.5 kW (funkcja konwekcja), grzałka wentylatora i grzałka górna razem ( funkcja konwekcja plus opiekacz) timer 120 min z funkcją pracy ciągłej
piec konwekcyjno-parowy, STALGAST ClassicCook, manualny, 7xGN1/1, P 10.2 kW manualny, intuicyjny panel sterowania, klamka drzwi z prawej strony alarm na koniec cyklu pracy wyłącznik drzwiowy wewnętrzne oświetlenie LED przyłącze wody 3/4 cala regulacja wilgotności od 0 do 100 % regulacja czasu od 0–120 minut i tryb non-stop komin sterowany manualnie odległość między prowadnicami ~ 67 mm rozmiar komory 620x405x545 mm sy
Lampa owadobójcza 2x15 W Wysokiej jakości lampa owadobójcza doskonała na wyposażenie gastronomii. Lampa na owady, którą można również zamocować na ścianie. Lampa najpierw poprzez system świetlówek UV wabi owady, a następnie są one porażone wysokim napięciem. Produkt ma odpowiednie zastosowanie w przemyśle spożywczym, w supermarketach, sklepach, restauracjach i domach. Cechy produktu: lampa UV do zwalczania owadów latających cicha praca, nie wydziela zapachów do użytku tylko wewnątrz pomiesz
MONIN COCONUT - KOKOSOWY Palmy kokosowe występują najczęściej w krajach tropikalnych. Odżywcze orzechy kokosowe i ich mleczko są szeroko stosowane w napojach oraz potrawach, ponieważ ich słodki, uniwersalny smak dobrze komponuje się z nutką słodką, gorzką i słoną. W sanskrycie jest on nazywany „kalpa vriksha", co oznacza „drzewo, które zaspokaja wszystkie potrzeby życia". Niech orzech kokosowy firmy MONIN zapewni czysty smak kokosowy wszystkim Twoim napojom tropikalnym… (takim jak Pina-Colada, sp
Nóż do obierania cytrusów Opis produktu Wykonany ze stali nierdzewnej Uchwyt z polipropylenu Można myć w zmywarkach Dane techniczne przedmiotu długość (mm) 180
Dyspensery do zimnych sosów 0,70 przezroczysty Wykonane z polietylenu Można myć w zmywarkach Zatyczka umożliwia zachowanie czystości Dzięki zatyczce sos dłużej zachowuje świeżość Przezroczysty średnica (mm) - 70 wysokość (mm) - 240 pojemność (l) - 0,70
Bezprzewodowy czajnik elektryczny z regulacją temperatury Czajnik elektryczny bezprzewodowy z regulacją temperatury 1,8 l firmy HENDI to urządzenie, które pozwala na przygotowanie wielu rodzajów napojów o różnych wymaganiach termicznych, jak np. zielona i biała herbata czy yerba mate (70‑80deg;C). Polecany do użytku w małej gastronomii, restauracjach, barach i kawiarniach. Solidnie wykonany Obudowa i grzałka ze stali nierdzewnej AISI 304, natomiast uchwyt, pokrywka i podstawa z polipropylenu
Szafa mroźnicza 361 l, wnętrze z abs, stal nierdzewna nowoczesna konstrukcja nośność półek do 8 kg cichy agregat obudowa urządzenia wykonana ze stali nierdzewnej elektroniczny sterownik temperatury z wyświetlaczem wbudowany zamek na klucz półki mrożące rozmrażanie ręczne wymiary półek WxD: 480x410 mm towar ładowany do urządzenia mroźniczego musi być wstępnie zmrożony i opakowany odstępy pomiędzy półkami wynoszą ok 22
Gingerbread-0,7L syrop piernikowy Monin Le Sirop de Monin Seria słodkich syropów na bazie cukru i wody z naturalnymi barwnikami i aromatami. Wydajne i uniwersalne w zastosowaniu, idealnie sprawdzą się w napojach, deserach oraz wypiekach. Oryginalne smaki, doskonale pasują do kaw, gorącej czekolady, koktajli, napojów mrożonych oraz słodkich drinków. Syropy po otwarciu należy przechowywać w temperaturze pokojowej i zużyć w ciągu 3 miesięcy. Standardowe proporcje do zastosowania w napojach do