Zielona Łyżeczka - Sklep z Naturalną Żywnością. Zdrowe Mąki, Oleje Tłoczone na Zimno, Organiczne Soki i Przetwory Owocowe z własnego sadu, Naturalne Wędliny i Sery
OPIS SKŁADNIKI ziele krwawnika*, dziurawca*, lebiodki*, tymianku*, hyzopu*, owoc tarniny*, liść mięty* (w różnych proporcjach) *produkt rolnictwa ekologicznego SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI ziele krwawnika*, dziurawca*, lebiodki*, tymianku*, hyzopu*, owoc tarniny*, liść mięty* (w różnych proporcjach) *produkt rolnictwa ekologicznego ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miej
OPIS Ekologiczna herbatka z płatków róży. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie SKŁADNIKI Płatki róży* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
OPIS Jest to doskonała herbatka oparta na owocach czernicy zebranych w okolicach Puszczy BiałOWIESkiej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku, pozostawić na kilka minut do zaparzenia. SKŁADNIKI owoc borówki czernicy* 50 %, owoc bzu czarnego*, tarniny*, porzeczki* (w różnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
OPIS Suplement diety. SKŁADNIKI głóg owoc (C. laevigata)* róża owoc (Rosa canina)* serdecznik ziele (Leonurus cardiaca)* głóg kwiat (C. laevigata)* kozłek korzeń (Valeriana officinalis)* poziomka liść (Fragaria vesca)* jemioła ziele (Viscum album)* w różnych proporcjach (* certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGI Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zaminnik) zróżnicowanej diety. Nie stosować w trakcie ciąży i p
OPIS Tłoczony na zimno. SKŁADNIKI olej z SOJOWY* 100% (* certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscu, a po otwarciu w lodówce.
OPIS Ekologiczna herbatka ziołowa. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. SKŁADNIKI ziele dziurawca* 18 %, ziele rzepiku*, cykorii*, karczocha*, owoc berberysu*, jarzębiny*, jałowca*, kwiatostan kocanki*, kwiat nagietka*, korzeń mniszka*, kora jesionu* w różnych proporcjach (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
OPIS Suplement diety. Ostropest plamisty wspomaga pracę wątroby, trawienie i oczyszcza organizm. Olej zaleca się stosować wyłącznie na zimno. Opakowanie 250 ml zawiera ok. 10 porcji produktu. Olej można również stosować jako dodatek do sałatek i surówek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI olej z nasion ostropestu plamistego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGA Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej d
OPIS SKŁADNIK herbata czarna cejlońska* 80 %, płatki róży*, bławatka*, nagietka*, słonecznika*, kwiat ślazu* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę herbaty zalać szklanką wody o temperaturze - ok. 95 stopni (odczekać 1-3 min od momentu wrzenia) i zaparzać przez kilka minut pod przykryciem. SKŁADNIKI herbata czarna cejlońska* 80 %, płatki róży*, bławatka*, nagietka*, słonecznika*, kwiat ślazu* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA P
SPOSOB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. SKŁADNIKI owoc borówki czernicy* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Nasz olej tłoczony jest na zimno z nasion dyni pochodzących z polskich ekologicznych gospodarstw rolnych. Ma przyjemny smak i zapach, dobrze komponuje się z ziemniakami, kaszami, sałatkami, surówkami, rybami. SKŁADNIKI olej z pestek dyni* 100% (*produkt rolnictwa ekologicznego) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu, a po otwarciu w lodówce.
OPIS Przed spożyciem wstrząsnąć. SKŁADNIKI sok z czerwonych buraków*, sok z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni
OPIS Przed spożyciem wstrząsnąć. SKŁADNIKI ekologiczny sok z granatu ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.
OPIS Acerola jest naturalnym źródłem witaminy C. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI sok z czerwonych winogron*, sok jabłkowy*, sok z aronii*, sok z czarnego bzu*, przecier z aceroli*, owoce aceroli w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGA Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do
OPIS Acerola jest naturalnym źródłem witaminy C. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. SKŁADNIKI sok z czerwonych winogron*, sok jabłkowy*, sok z aronii*, sok z czarnego bzu*, przecier z aceroli*, owoce aceroli w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGA Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego d
OPIS Sok wieloowocowy częściowo z zagęszczonego przecieru, wzbogacony w witaminy B1 (tiaminę), B2 (ryboflawinę), B6, B12, C, E, A, niacynę, kwas pantotenowy, kwas foliowy, biotynę. Przed spożyciem wstrząsnąć. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem wstrząsnąć. SKŁADNIKI soki z gruszek, jabłek, pomarańczy, marakui, przeciery z bananów, mango, moreli, sok z ananasa, przecier z aceroli, gujawy, sok z grejpfruta, witamina A, witaminy: B1, B2, B6, B12, C, E, niacyna, kwas pantotenowy, kwas foliowy, bioty