SKŁADNIKIekologiczne kakao.Zawartość tłuszczu kakaowego 20 - 22 %.OPISKakao idealnie nadaje się do przygotowania słodkich wypieków - babeczek, ciast kruchych czy biszkoptowych. Kakao świetnie sprawdzi się do tworzenia polew i dekoracji ciast. Idealnie również komponuje się z pikantnymi daniami, pozwalając z nich wydobyć wyjątkowy, niepowtarzalny smak oraz aromat. Z jego dodatkiem możemy stworzyć pyszne i zarówno zdrowe dżemy czy konfitury. Jednak najbardziej znanym sposobem spożycia kakao jest jego upłynn
SKŁADNIKIekologiczna prażona kawa arabica.OPISStaranny dobór najlepszych ziaren arabiki, które nadają tej kawie charakterystyczny aromat i smak. Zrównoważona cielistość, bogaty aromat oraz doskonały smak na podniebieniu.Cechy charakterystyczne kawy:aromat: 9/12gorycz: 3/12kwasowość: 7/12intensywność: 4/12ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnym pojemniku.
SKŁADNIKIkakao w proszku* 65 %, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISGorąca czekolada instant z cukrem trzcinowym. Odpowiedni dla wegetarian i wegan. Natychmiast rozpuszcza się zarówno w gorącym, jak i zimnym mleku. Bez laktozy i glutenu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIADodaj 2 lub 3 łyżki do filiżanki lub szklanki. Dolej odrobinę gorącego lub zimnego MLEKA (ilość wedle uznania) i delikatnie wymieszaj. Następnie dodaj resztę mleka.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1439 kJ/344 kcalTłu