Skład:65% jagnięcina (świeża), 33% białka jagnięcego (suszone) Składniki analityczne: białko 32%, zawartość tłuszczu 29%, włókno surowe 1,5%, popiół surowy 14,3%, wilgotność 25%, energia metaboliczna 15,7MJ/kg
Skład:54% mięsa wołowego, 34% białka wołowego (suszone), 10% wątróbki wołowej Składniki analityczne: białko 51,5%, zawartość tłuszczu 19%, włókno surowe 2%, popiół surowy 4,3%, wilgotność 25%, energia metaboliczna 15,3MJ/kg
Skład:74% mięso z kurczaka, 24% białko z kurczaka (suszone) Składniki analityczne: białko 46%, zawartość tłuszczu 18%, włókno surowe 1%, popiół surowy 8,9%, wilgotność 25%, energia metaboliczna 14,4MJ/kg
Skład:68% mięsa indyczego, 30% białka indyczego (suszone) Składniki analityczne: białko 40%, zawartość tłuszczu 24,5%, włókno surowe 1,5%, popiół surowy 9,8%, wilgotność 25%, energia metaboliczna 15,4MJ/kg