Green Hornet Teraz robi się dziko! Do ogrodu wchodzą tylko twardziele. Ten Rub nie jest dla osób o słabym sercu. Tylko dla Ciebie - nasz najostrzejszy Rub wszechczasów! Zielona papryka w proszku, sól morska, cukier trzcinowy, czosnek, sproszkowany szpinak, mąka musztardowa, papryka trinidad scorpion, zielona jalapeno, czarny pieprz, pieprz cayenne i kminek. To jest mix, który daje ci ogień! Trzymaj się, to nie jest wycieczka dla osób o słabym sercu! Niezależnie od tego, czy chodzi o wieprzowinę, czy w
Dzięki temu Pincho-rubowi wyczarujesz najlepszy szaszłyk mięsny. Mieszanka słodkiej papryki i chili sprawia, że ta mieszanka jest ognistym i słodkim dodatkiem. Czy to wołowina, jagnięcina, kurczak czy wieprzowina, Pincho Rub nadaje się do każdego mięsa i „wyrywa z butów”. Najlepszym daniem dla ciebie i twojej rodziny są mauretańskie szaszłyki mięsne. Trochę Pincho posyp mięso, połóż na grill i masz hiszpański smak w swoim ogrodzie, danie, które zyskuje niepowtarzalny smak dzięki naszemu Pincho Rub. Skład:
Blok solny Jak najlepiej go wykorzystać: podgrzej blok w grillu i po kilku minutach, jak osiągnie temperaturę roboczą, możesz położyć na nim wieprzowinę, drób, warzywa, tofu, ryby lub krewetki - blok doda smaczną nutę soli do jedzenia Aby wyczyścić „blok soli do grillowania”, usunąć resztki jedzenia, użyj noża lub weź czystą wilgotną szmatkę i wyczyść blok. Nigdy nie wkładaj go do zmywarki i nie wkładaj go do wody!! Nie stosuj żadnych środków czyszczących!. Przechowuj najlepiej owinięty suchą baw
Blok solny do grillowania (mały) Jak najlepiej go wykorzystać: podgrzej blok w grillu i po kilku minutach, jak osiągnie temperaturę roboczą, możesz położyć na nim wieprzowinę, drób, warzywa, tofu, ryby lub krewetki - blok doda smaczną nutę soli do jedzenia Aby wyczyścić „blok soli do grillowania” i usunąć resztki jedzenia, użyj noża lub weź czystą wilgotną szmatkę i wyczyść blok. Nigdy nie wkładaj go do zmywarki ani do wody!! Nie stosuj żadnych środków czyszczących!. Przechowuj najlepiej owinięty
Sól bambusowa Tradycyjna sól bambusowa istnieje już od wielu lat, ale dziś jest bardziej imponująca niż kiedykolwiek! Dzięki delikatnej konsystencji przypominającej cukier puder jest aksamitnie miękka, ale należy jej używać oszczędnie! Ze względu na wspaniały, intensywny smak szczypta jest w zupełności wystarczająca. Sól bambusowa naprawdę sprawdza się jako finiszer do warzyw i ryb, ponieważ wyczarowuje delikatną zasłonę soli na twoich potrawach. Sól bambusowa powstaje poprzez palenie soli morskiej w t