OPIS Produkt nie zawiera cukrów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA GOFRY: Rozbić 2 jajka do miski, dodać zawartość opakowania, 75 g miękkiego MASŁA, 80 g cukru i 200 ml MLEKA i wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji ciasta. Natłuścić gofrownicę, wlać ciasto i upiec gofry. NALEŚNIKI: Zawartość opakowania wymieszać z 3 jajkami i 300 ml MLEKA do uzyskania gładkiej konsystencji ciasta i nakładać porcjami na natłuszczoną patelnię. Smażyć na średnim ogniu z obu stron. DANIE WEGETARIAŃSKIE: zamiast JAJEK i MLEKA
SKŁADNIKI surowy cukier trzcinowy* skrobia kukurydziana* płatki gorzkiej czekolady* (15 %) (surowy cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku* (8 %), substancja zagęszczająca: mączka z chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego MASŁA, 2 jajkami
SKŁADNIKI płatki OWSIANE pełnoziarniste* bezglutenowe 66 %, cukier buraczany* 18 %, olej słonecznikowy*, kakao odtłuszczone w proszku* 5 %, ekstrudat ryżowy* (mąka ryżowa pełnoziarnista*) 3,5 %, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SKŁADNIKI płatki OWSIANE pełnoziarniste* bezglutenowe 66 %, cukier buraczany* 18 %, olej słonecznikowy*, kakao odtłuszczone w proszku* 5 %, ekstrudat ryżowy* (mąka ryżowa pełnoziarnista*) 3,5 %, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może
OPIS płatki OWSIANE pełnoziarniste* bezglutenowe 72 %, cukier buraczany* 18 %, olej słonecznikowy*, ekstrudat ryżowy* (mąka ryżowa pełnoziarnsta*) 3,5 %, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SKŁADNIKI płatki OWSIANE pełnoziarniste* bezglutenowe 72 %, cukier buraczany* 18 %, olej słonecznikowy*, ekstrudat ryżowy* (mąka ryżowa pełnoziarnsta*) 3,5 %, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY, SOJĘ i SEZAM
OPIS Mieszanka do wypieku owsianych bułek bezglutenowych. Opakowanie wystarcza na 8 bułek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Potrzebujesz: 350 g mieszanki do bułek, 400 ml wody (letniej), 1. Nagrzać piekarnik do temperatury 220 stopni Celsjusza z funkcją grzania góra - dół. 2. W misce wymieszaj krótko mieszankę na bułki z 400 ml wody. Pozostaw ciasto do napęcznienia na 5 minut. 3. Mokrymi rękami podzielić ciasto na osiem równych części, uformować kulki i ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Dociśnij k