SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Uprzednio namoczone przez kilka godzin kasztany gotować do miękkości w wodzie, bulionie lub mleku. Tak przygotowane kasztany polecamy do zup, risotto lub do przygotowania deserów. SKŁADNIKI ekologiczne suszone kasztany jadalne 100 %. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Uprzednio namoczone przez kilka godzin kasztany gotować do miękkości w wodzie, bulionie lub mleku. Tak przygotowane kasztany polecamy do zup, risotto lub do przygotowania deserów. SKŁADNIKI ekologiczne suszone kasztany jadalne 100 %. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI ekologiczne pestki dyni 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI ekologiczne pestki dyni 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS ekologiczne suszone kasztany jadalne 100 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Uprzednio namoczone przez kilka godzin kasztany gotować do miękkości w wodzie, bulionie lub mleku. Tak przygotowane kasztany polecamy do zup, risotto lub do przygotowania deserów. SKŁADNIKI ekologiczne suszone kasztany jadalne 100 %. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Ekologiczne ORZECHY WŁOSKIE charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek (najlepiej lekko podprażone) lub jako samodzielną przekąskę. SKŁADNIKI ekologiczne ORZECHY WŁOSKIE 100 %. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY, SEZAM, SOJĘ. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Ekologiczne pestki dyni to wyśmienita przekąska dla każdego. Doskonale sprawdzają się w codziennej kuchni. Można je dodawać do sałatek, zup lub posypywać desery. SKŁADNIKI pestki dyni ciemnozielone* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 2289 kJ / 552 kcal Tłuszcz - 42 g kwasy tłuszczowe nasycone - 7,0 g Węglowodany - 3,2 g cukry - 2,8 g Białko - 36 g Sól - 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodn
OPIS Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego. Wiórki kokosowe polecamy głównie do wypieków cukierniczych, jako posypkę do deserów, sałatek owocowych i lodów. SKŁADNIKI wiórki kokosowe* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 2776 kJ / 674 kcal Tłuszcz - 65 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 57 g Węglowodany - 7,4 g w tym cukry - 7,4 g Białko - 6,9 g Sól - 0,09 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przech
OPIS Ekologiczne MIGDAŁY to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów, musli, do porannej owsianki oraz likierów i nalewek owocowych. SKŁADNIKI MIGDAŁY blanszowane* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). UWAGA w opakowaniu mogą znajdować się śladowe ilości MIGDAŁÓW gorzkich. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY, SEZAM,
OPIS Ekologiczne ORZECHY NERKOWCA charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Stanowią pożywną przekąskę, a także ciekawy dodatek do duszonych lub pieczonych warzyw, ciast, deserów i sałatek. SKŁADNIKI ORZECHY NERKOWCA* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać alergeny: GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, SOJĘ. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Ekologiczne ORZECHY NERKOWCA charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Stanowią pożywną przekąskę, a także ciekawy dodatek do duszonych lub pieczonych warzyw, ciast, deserów i sałatek. SKŁADNIKI ORZECHY NERKOWCA* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać alergeny: GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, SOJĘ. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI ekologiczne ORZECHY WŁOSKIE 100 %. OPIS Ekologiczne ORZECHY WŁOSKIE charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek (najlepiej lekko podprażone) lub jako samodzielną przekąskę. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 2901 kJ / 702 kcal Tłuszcz - 64 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone -5,0 g Węglowodany - 13,7 g w tym cukry - 2,6 g Błonnik - 6,1 g Białko - 15 g Sól - 0 g INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE
SKŁADNIKI pestki dyni ciemnozielone* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczne pestki dyni to wyśmienita przekąska dla każdego. Doskonale sprawdzają się w codziennej kuchni. Można je dodawać do sałatek, zup lub posypywać desery. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 2514 kJ / 607 kcal Tłuszcz - 49 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 8,5 g Węglowodany - 8,2 g w tym cukry - 1,3 g Białko - 30 g Sól - 0,05 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłod
OPIS Ekologiczne ORZECHY NERKOWCA charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Stanowią pożywną przekąskę, a także ciekawy dodatek do duszonych lub pieczonych warzyw, ciast, deserów i sałatek. SKŁADNIKI ORZECHY NERKOWCA* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 2397 kJ / 577 kcal Tłuszcz - 42 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 9,4 g Węglowodany - 30 g w tym cukry - 15 g Białko - 17 g Sól - 0,04 g INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać al
OPIS Ekologiczne pestki dyni to wyśmienita przekąska dla każdego. Doskonale sprawdzają się w codziennej kuchni. Można je dodawać do sałatek, zup lub posypywać desery. SKŁADNIKI pestki dyni ciemnozielone* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 2514 kJ / 607 kcal Tłuszcz - 49 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 8,5 g Węglowodany - 8,2 g w tym cukry - 1,3 g Białko - 30 g Sól - 0,05 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym mie