OPIS Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu. SKŁADNIKI kapusta czerwona* (59 %) woda jabłko* (7,4 %) ocet winny* cukier trzcinowy* skrobia kukurydziana* sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
OPIS Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia. SKŁADNIKI marchewka*, woda, miód*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS SKŁADNIKI mąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.
OPIS Ekologiczne truskawki liofilizowane to znakomita przekąska, przeznaczona do bezpośredniego spożycia. Poddane procesowi liofilizacji zachowują pełnię składników odżywczych. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do jogurtów, musli, sałatek, wypieków oraz deserów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI owoce truskawki liofilizowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych i rybnych. Produkt może zawierać pestki lub fragmenty pestek. SKŁADNIKI oliwki zielone*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 10 dni.
OPIS Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych i rybnych. SKŁADNIKI pomidory suszone* (60 %), olej słonecznikowy* (28 %), oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia* (6 %), kapary*, ocet winny*, sól, czosnek*, oregano*, pietruszka*, bazylia* (*certyfikowany składnik ekologiczny). ZALECANE WARUKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 10 dni.
OPIS Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych. SKŁADNIKI kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny). ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 10 dni.
OPIS Produkt świetnie nadaje się jako forma przekąski oraz jako dodatek do wielu potraw: sałatek, makaronów lub dań warzywnych i rybnych. SKŁADNIKI karczochy* (63 %), olej słonecznikowy* (29 %), oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia* (7 %), sól, ocet winny*, pietruszka*, bazylia* (*certyfikowany składnik ekologiczny). ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 10 dni.
OPIS Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzuje się wytrawnym kakaowym smakiem. Polecamy jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek. SKŁADNIKI kakao sproszkowane o obniżonej zawartości tłuszczu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI ogórki* (55 %) woda sól czosnek* koper* chrzan* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 st. C.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. SKŁADNIKI mąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron gotować w osolonej wodzie przez 4 - 8 min, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. SKŁADNIKI semolina (mąka z PSZENICY durum)* JAJA świeże* (9 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS SPOSÓB PRZYGOTOWANIA makaron gotować w osolonej wodzie przez około 5 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. SKŁADNIKI mąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI płatki OWSIANE błyskawiczne* 30 % ORZECHY WŁOSKIE* 24 % mąka PSZENNA typ 500* olej kokosowy bezwonny* koncentrat soku jabłkowego* JAJA* substancja spulchniająca: węglany sodu naturalny aromat waniliowy (*certyfikowany składnik ekologiczny). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1974 kJ / 474 kcal Tłuszcz - 30 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 13 g Węglowodany - 40 g w tym cukry - 8,2 g Błonnik - 2,6 g Białko - 9,0 g Sól - 0,01 g INFORMACJA ALERGENNA Produkt moż
SKŁADNIKI płatki OWSIANE błyskawiczne* 35 % koncentrat soku jabłkowego* mąka PSZENNA typ 500* olej kokosowy bezwonny* JAJA* substancja spulchniająca: węglany sodu naturalny aromat waniliowy (*certyfikowany składnik ekologiczny). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1720 kJ / 411 kcal Tłuszcz - 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16 g Węglowodany - 49 g w tym cukry - 13 g Błonnik - 3,0 g Białko - 7,0 g Sól - 0,01 g INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE