OPIS Sok bezpośredni (NFC). Produkt pasteryzowany. Smak soku może się różnić w zależności od zastosowanej odmiany owoców. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym, świadczą o obecności cząstek miąższu śliwek. SKŁADNIKI sok śliwkowy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej poniżej 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
OPIS Sok owocowy odtworzony z zagęszczonego soku owocowego. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI sok z dzikiej róży* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGI Zaleca się spożywać 50 ml czystego soku lub rozcieńczonego wodą, przed posiłkiem. Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć. Produkt pochodzenia naturalnego partie mogą się nieznacznie od siebie różnić pod względem koloru, smaku oraz zapachu, co nie stanowi wady jakościowej.
OPIS Sok bezpośredni (NFC). Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI sok z owoców aceroli* (100 %), (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGI Zaleca się spożywać 50 ml czystego soku lub rozcieńczonego wodą, przed posiłkiem. Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć. Produkt pochodzenia naturalnego partie mogą się nieznacznie od siebie różnić pod względem koloru, smaku oraz zapachu, co nie stanowi wady jakościowej. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturz
OPIS Sok odtworzony z koncentratu soku z owoców głogu. Produkt pasteryzowany. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI woda, koncentrat soku z owoców głogu*, regulator kwasowości: kwas L-askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGI Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć. Partie mogą się nieznacznie różnić pod względem koloru, smaku oraz zapachu, co nie stanowi wady jakościowej. ZALECANE SPOŻYCIE Zaleca się spożywać 50 ml czystego soku lub rozcieńczonego wodą przed pos
OPIS Sok z młodego JĘCZMIENIA odtworzony z wyciągu ze świeżego ziela młodego jęczmienia. Produkt pasteryzowany. Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć. Partie mogą się nieznacznie od siebie różnić pod względem koloru, smaku oraz zapachu, co nie stanowi wady jakościowej. SKŁADNIKI water, extract from fresh young BARLEY grass (20%), acidity regulator: citric acid (*certified organic ingredient) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Store at room temperature below 25 degrees
OPIS Sok bezpośredni, tłoczony (NFC). Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI sok z czarnego bzu* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGI Zaleca się spożywać 50 ml czystego soku lub rozcieńczonego wodą, przed posiłkiem. Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć. Produkt pochodzenia naturalnego partie mogą się nieznacznie od siebie różnić pod względem koloru, smaku oraz zapachu, co nie stanowi wady jakościowej. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w tempe
OPIS Wyciąg ze świeżego ziela pokrzywy. Produkt pasteryzowany. Suplement diety. Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć. Partie mogą się nieznacznie od siebie różnić pod względem koloru, smaku oraz zapachu, co nie stanowi wady jakościowej. SKŁADNIKI woda, wyciąg ze świeżego ziela pokrzywy* (10 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Sok bezpośredni, tłoczony (NFC). Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI sok z aronii* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGI Zaleca się spożywać 50 ml czystego soku lub rozcieńczonego wodą, przed posiłkiem. Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć. Produkt pochodzenia naturalnego partie mogą się nieznacznie od siebie różnić pod względem koloru, smaku oraz zapachu, co nie stanowi wady jakościowej. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturz
OPIS Sok z imbiru bezpośrednio tłoczony, naturalnie mętny. Produkt pasteryzowany. Charakteryzuje się wyrazistym ostrym smakiem. Polecamy jako dodatek do herbaty, koktajli, napojów lub rozcieńczony z wodą. SKŁADNIKI ekologiczny sok z imbiru 100 % ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej poniżej 25 °C, w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 21 dni.