OPIS Ekologiczne owocowe wężyki stanowią wyśmienitą przekąskę dla dzieci w szkole, w domu i na spacerze! SKŁADNIKI cukier trzcinowy nierafinowany*, syrop glukozowy*, skrobia kukurydziana*, kwasy: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy i kwas mlekowy, koncentraty owocowe* 1,68 % (wiśniowy* 0,56 %, ananasowy* 0,56 %, jabłkowy* 0,28 %, pomarańczowy* 0,28 %), regulatory kwasowości: cytryniany wapnia i cytryniany sodu, wyciągi roślinne barwiące i aromatyzujące (z dyni*, jabłek*, marchwi*, bzu czarnego*, alg, szafranu)
OPIS Ekologiczne pchełki stanowią wyśmienitą przekąskę dla dzieci w szkole, w domu i na spacerze! SKŁADNIKI surowy cukier trzcinowy*, pełne MLEKO w proszku*, tłuszcz kakaowy*, masa kakaowa* 7,32 %, SERWATKA w proszku* 3 %, skrobia ryżowa*, syrop glukozowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*, barwniki (koncentrat jabłkowy*, koncentrat z marchwi*, koncentrat soku z czarnej marchwi* i czerwonego buraka*, spirulina*), substancja zagęszczająca: guma arabska*, substancja glazurująca: wosk carnauba* (*certy
OPIS Owocowe galaretki ekologiczne stanowią doskonałą przekąskę, zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. SKŁADNIKI cukier trzcinowy nierafinowany*, syrop glukozowy*, koncentraty soków owocowych* 3,26 % (cytrynowy* 1,08 %, malinowy* 0,87 %, jabłkowy* 0,84 %, z czarnej porzeczki* 0,47 %), substancja żelująca: agar*, kwas: kwas cytrynowy, wyciągi roślinne barwiące i aromatyzujące (z dyni*, jabłek*, alg, szafranu, bzu czarnego*) (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGA produkt nieodpowiedni do spożycia dl
OPIS Ekologiczne ORZECHY NERKOWCA charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Stanowią pożywną przekąskę, a także ciekawy dodatek do duszonych lub pieczonych warzyw, ciast, deserów i sałatek. SKŁADNIKI ORZECHY NERKOWCA* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 2397 kJ / 577 kcal Tłuszcz - 42 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 9,4 g Węglowodany - 30 g w tym cukry - 15 g Białko - 17 g Sól - 0,04 g INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawier
OPIS Ekologiczne ORZECHY BRAZYLIJSKIE są delikatne i łagodne w smaku. Stanowią pyszną i pożywną przekąskę dla dzieci w szkole, w domu i na spacerze! SKŁADNIKI ORZECHY BRAZYLIJSKIE* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 2866 kJ / 695 kcal Tłuszcz - 67 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 15 g Węglowodany - 3,6 g w tym cukry - 2,3 g Białko - 16 g Sól - 0 g INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE
OPIS Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA zagotować 1/2 l mleka lub wody, wsypać 3 łyżki stołowe kaszki. Gotować 5-10 minut od czasu do czasu mieszając." SKŁADNIKI ekologiczna kaszka manna z PSZENICY 100 %. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ. WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS SKŁADNIKI grys kukurydziany* (85 %), kasza gryczana niepalona* (15 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SKŁADNIKI grys kukurydziany* (85 %), kasza gryczana niepalona* (15 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Ekologiczna kaszka orkiszowa pełnoziarnista otrzymywana jest z pełnego ziarna orkiszu. Polecamy jako składnik puddingów, legumin, do zagęszczania zup i sosów, a także do przygotowania kaszki na mleku z owocami. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Sposób przygotowania kaszki na mleku: do naczynia wlać 200 ml mleka, wsypać dwie łyżki kaszki. Doprowadzić do wrzenia cały czas mieszając do uzyskania jednolitej konsystencji i gotuj 2-3 minuty. SKŁADNIKI ekologiczna PSZENICA or
OPIS Ekologiczna kaszka orkiszowa pełnoziarnista otrzymywana jest z pełnego ziarna orkiszu. Polecamy jako składnik puddingów, legumin, do zagęszczania zup i sosów, a także do przygotowania kaszki na mleku z owocami. Sposób przygotowania kaszki na mleku: do naczynia wlać 200 ml mleka, wsypać dwie łyżki kaszki. Doprowadzić do wrzenia cały czas mieszając do uzyskania jednolitej konsystencji i gotuj 2-3 minuty. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Sposób przygotowania kaszki na mleku: do naczynia wlać 200 ml mleka, wsypa
OPIS Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA zagotować 1/2 l mleka lub wody, wsypać 3 łyżki stołowe kaszki. Gotować 5-10 minut od czasu do czasu mieszając." SKŁADNIKI ekologiczna kaszka manna z PSZENICY 100 %. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ. WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.