OPIS Cukier żelujący 3:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Potrzebujesz 1,5 kg pokrojonych małych owoców (lub 1,2 litra soku owocowego) i 5 g kwasku cytrynowego (lub soku z jednej cytryny). Mały talerz Przygotowanie z owocami: Umieść mały talerz w zamrażarce do testu żelowania. Umyć owoce, odsączyć, pokroić na małe kawałki, w razie potrzeby wydrążyć gniazda nasienne i odważyć 1,5 kg. Zawartość torebki przełożyć do rondelka z owocami i kwaskiem cytryno
SKŁADNIKI ekologiczna mielona wanilia Bourbon INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać MIGDAŁY, GORCZYCĘ i SOJĘ. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Białe kryształy świadczą o wysokiej jakości produktu i wysokiej zawartości wanilii. SKŁADNIKI wanilia Bourbon* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
OPIS To pyszna, roślinna alternatywa dla startego parmezanu, dzięki czemu idealnie nadaje się do wegańskiej włoskiej kuchni. Oprócz makaronu, pizzy i risotto można go również używać do przyprawienia sałatek, przystawek i sosów. Po prostu posyp pożądaną ilość na makaron, pizzę lub risotto i ciesz się smakiem! Źrodło błonnika pokarmowego. Wysoka zawartość białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI 78 % mielone ORZECHY NERKOWCA*, płatki drożdżowe*, mąka ryżowa*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny) INF
OPIS Cukier żelujący 2:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Potrzebujesz 1 kg pokrojonych małych owoców (lub 700 ml soku owocowego) i 5 g kwasku cytrynowego (lub soku z jednej cytryny). Mały talerz. Przygotowanie z owocami: Umieść mały talerz w zamrażarce do testu żelowania. Umyć owoce, odsączyć, pokroić na małe kawałki, w razie potrzeby wydrążyć gniazda nasienne i odważyć 1 kg. Zawartość torebki przełożyć do rondelka z owocami i kwaskiem cytrynowym lub