OPIS Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny świeżej. Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian. SKŁADNIKI liofilizowana malina. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
OPIS Galaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). 2. Dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik l
OPIS Nie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek. Odpowiednia dla osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wsypać do 250 ml zimnej wody. Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia. Galaretkę gotować przez 2-3 minuty, cały czas mieszając. Przelać do naczynia, wystudzić. Według uznania do smaku można dodać słodzik lub cukier (około 1-2 łyżeczki) Aby przygotować żelki wystarczy użyć 50 ml mniej wody i rozpu
OPIS CACAO NATURA ekstra ciemne doskonale nadaje się do wypieku ciast oraz świetnie sprawdza się jako dodatek do napojów i deserów. SKŁADNIKI kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12 % (zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %), regulator kwasowości: węglany potasu. INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać mleko, soję i ich produkty pochodne. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Galaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). Dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub
OPIS Koncentrat ciasta w proszku do wypieku bezglutenowych muffinów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Muffiny klasyczne: SKŁADNIKI cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, sól, aromat. INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Galaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). Dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub
OPIS Idealny do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g ananasa liofilizowanego zużyto 0,7 kg świeżego ananasa. Opakowanie (15 g) stanowi jedną porcję. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. SKŁADNIKI liofilizowany ananas. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
OPIS Idealne do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Opakowanie 15 g stanowi jedną porcję. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. SKŁADNIKI liofilizowana borówka. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
OPIS Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g truskawki liofilizowanej zużyto 100 g truskawki świeżej. Opakowanie 13 g stanowi jedną porcję. Produkt odpowiadający dla wegetarian i wegan. SKŁADNIKI liofilizowana truskawka w plastrach. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
OPIS Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik. SKŁADNIKI truskawki (26%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B - patrz przy numerze partii). ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po ot
SKŁADNIKI pektyny SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Owoce dokładnie umyć i osączyć na sicie. W zależności od owocu: wypestkować, usunąć szypułki, gniazda nasienne, obrać ze skórki, a większe owoce rozdrobnić. Przygotowane i odważone owoce wsypać do garnka. Dodać wodę*, 1 opakowanie Pektyny Celiko i sok z cytryny. Wymieszać. Zagotować mieszając.Do gotujących się owoców wsypać cukier. Gotować min. 3 minuty mieszając, aby nie przypalić dżemu.W razie potrzeby zdjąć powstałą pianę, rozlać gorący dżem do wyparzonych sło
OPIS Koncentrat ciasta bezglutenowego w proszku Brownie. Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - 300 g koncentratu BROWNIE - 100 ml oleju - 35 ml wody - 1 jajo Wykonanie: - Koncentrat ciasta wsypać do miski. - Następnie wbić jajo, wlać wodę i olej. - Miksować tylko do połączenia składników. - Piec 30 minut w 180-190 st. C w blaszce o średnicy 20 cm. Składniki potrzebne do ciasta dla wegan: - 300 g koncentratu BROWNIE - 100 ml oleju - 135 ml wody - 1 łyżka mielonego siemienia
OPIS Nie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek. Odpowiednia dla osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Zawartość opakowania wsypać do 250 ml zimnej wody. Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia. 2. Galaretkę gotować przez 2-3 minuty, cały czas mieszając. 3. Przelać do naczynia, wystudzić. Według uznania do smaku można dodać słodzik lub cukier (około 1-2 łyżeczki) Aby przygotować żelki wystarczy użyć 50 ml mniej wody
OPIS Baton FRUPP Kids jabłko - marakuja stworzyliśmy z myślą o najmłodszych konsumentach. To produkt BEZ DODATKU CUKRU! Zawiera naturalnie występujące cukry. Ma wysoką zawartość błonnika (27 %)! Nie ma dodatku tłuszczu i soli! Po prostu pyszna, owocowa przekąska dla dzieci! SKŁADNIKI jabłka (29 %) zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marakui (6,5 %), zagęszczony sok jabłkowy) fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, malto