CELIKO (batony, galaretki, muffiny)

Frupp Malina Liofilizowana 15g

Frupp Malina Liofilizowana 15g

OPIS Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny świeżej. Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian. SKŁADNIKI liofilizowana malina. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.

idź do sklepu
Galaretka Owoce Leśne Bez Cukru Bezglutenowa 14g

Galaretka Owoce Leśne Bez Cukru Bezglutenowa 14g

OPIS Galaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). 2. Dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik l

idź do sklepu
Galaretka Agar Smak Truskawkowy Bezglutenowa 45g

Galaretka Agar Smak Truskawkowy Bezglutenowa 45g

OPIS Nie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek. Odpowiednia dla osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wsypać do 250 ml zimnej wody. Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia. Galaretkę gotować przez 2-3 minuty, cały czas mieszając. Przelać do naczynia, wystudzić. Według uznania do smaku można dodać słodzik lub cukier (około 1-2 łyżeczki) Aby przygotować żelki wystarczy użyć 50 ml mniej wody i rozpu

idź do sklepu
Kakao Naturalne Ciemne Bezglutenowe 100g

Kakao Naturalne Ciemne Bezglutenowe 100g

OPIS CACAO NATURA ekstra ciemne doskonale nadaje się do wypieku ciast oraz świetnie sprawdza się jako dodatek do napojów i deserów. SKŁADNIKI kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12 % (zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %), regulator kwasowości: węglany potasu. INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać mleko, soję i ich produkty pochodne. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Galaretka Smak Cytrynowy Bez Cukru Bezglutenowa 14g

Galaretka Smak Cytrynowy Bez Cukru Bezglutenowa 14g

OPIS Galaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). Dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub

idź do sklepu
Muffiny Klasyczne 280g

Muffiny Klasyczne 280g

OPIS Koncentrat ciasta w proszku do wypieku bezglutenowych muffinów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Muffiny klasyczne: SKŁADNIKI cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, sól, aromat. INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Galaretka Smak Truskawkowy B/c B/g 14g

Galaretka Smak Truskawkowy B/c B/g 14g

OPIS Galaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). Dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub

idź do sklepu
Frupp Owoce Liofilizowane Ananas 15g

Frupp Owoce Liofilizowane Ananas 15g

OPIS Idealny do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g ananasa liofilizowanego zużyto 0,7 kg świeżego ananasa. Opakowanie (15 g) stanowi jedną porcję. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. SKŁADNIKI liofilizowany ananas. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.

idź do sklepu
Frupp Owoce Liofilizowane Borówka 15g

Frupp Owoce Liofilizowane Borówka 15g

OPIS Idealne do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Opakowanie 15 g stanowi jedną porcję. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. SKŁADNIKI liofilizowana borówka. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.

idź do sklepu
Frupp Owoce Liofilizowane Truskawka 13g

Frupp Owoce Liofilizowane Truskawka 13g

OPIS Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g truskawki liofilizowanej zużyto 100 g truskawki świeżej. Opakowanie 13 g stanowi jedną porcję. Produkt odpowiadający dla wegetarian i wegan. SKŁADNIKI liofilizowana truskawka w plastrach. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.

idź do sklepu
Baton Frupp Liofiliz. Truskawkowy Bezglutenowy 10g

Baton Frupp Liofiliz. Truskawkowy Bezglutenowy 10g

OPIS Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik. SKŁADNIKI truskawki (26%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B - patrz przy numerze partii). ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po ot

idź do sklepu
Pektyna Do Wyrobu Przetworów Bezglutenowa 24g

Pektyna Do Wyrobu Przetworów Bezglutenowa 24g

SKŁADNIKI pektyny SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Owoce dokładnie umyć i osączyć na sicie. W zależności od owocu: wypestkować, usunąć szypułki, gniazda nasienne, obrać ze skórki, a większe owoce rozdrobnić. Przygotowane i odważone owoce wsypać do garnka. Dodać wodę*, 1 opakowanie Pektyny Celiko i sok z cytryny. Wymieszać. Zagotować mieszając.Do gotujących się owoców wsypać cukier. Gotować min. 3 minuty mieszając, aby nie przypalić dżemu.W razie potrzeby zdjąć powstałą pianę, rozlać gorący dżem do wyparzonych sło

idź do sklepu
Ciasto Brownie B/g 300g

Ciasto Brownie B/g 300g

OPIS Koncentrat ciasta bezglutenowego w proszku Brownie. Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - 300 g koncentratu BROWNIE - 100 ml oleju - 35 ml wody - 1 jajo Wykonanie: - Koncentrat ciasta wsypać do miski. - Następnie wbić jajo, wlać wodę i olej. - Miksować tylko do połączenia składników. - Piec 30 minut w 180-190 st. C w blaszce o średnicy 20 cm. Składniki potrzebne do ciasta dla wegan: - 300 g koncentratu BROWNIE - 100 ml oleju - 135 ml wody - 1 łyżka mielonego siemienia

idź do sklepu
Galaretka Agar Ananas-Pomarańcza Bezglutenowa 45g

Galaretka Agar Ananas-Pomarańcza Bezglutenowa 45g

OPIS Nie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek. Odpowiednia dla osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Zawartość opakowania wsypać do 250 ml zimnej wody. Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia. 2. Galaretkę gotować przez 2-3 minuty, cały czas mieszając. 3. Przelać do naczynia, wystudzić. Według uznania do smaku można dodać słodzik lub cukier (około 1-2 łyżeczki) Aby przygotować żelki wystarczy użyć 50 ml mniej wody

idź do sklepu
Baton Frupp Jabłko

Baton Frupp Jabłko

OPIS Baton FRUPP Kids jabłko - marakuja stworzyliśmy z myślą o najmłodszych konsumentach. To produkt BEZ DODATKU CUKRU! Zawiera naturalnie występujące cukry. Ma wysoką zawartość błonnika (27 %)! Nie ma dodatku tłuszczu i soli! Po prostu pyszna, owocowa przekąska dla dzieci! SKŁADNIKI jabłka (29 %) zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marakui (6,5 %), zagęszczony sok jabłkowy) fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, malto

idź do sklepu