Celiko

Mieszanka na bezglutenowe Brownie

Mieszanka na bezglutenowe Brownie

Mieszanka na bezglutenowe Brownie Celiko Znakomity, czekoladowy smak, odpowiedni dla wegan. Łatwy i krótki czas wykonania, gotowe w 30 minut. Produkt bezglutenowy. Stwórz swoje własne bezglutenowe brownie! Składniki:mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%) - 8%, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa)-4%, błonnik kakaowy, cukier, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, aromat, sól Ale

idź do sklepu
Muffiny klasyczne BEZGLUTENOWE

Muffiny klasyczne BEZGLUTENOWE

Muffiny klasyczne BEZGLUTENOWE Celiko. Mieszanka do wypieku. Bezglutenowe mufiny Celiko do wypiekania to mieszanka produkowana z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych. Składniki:skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, cukier, aromat, sól,substancja zagęszczająca - guma ksantanowa. Wartość odżywcza w 100 g // w jednym muffinie (ok 40g

idź do sklepu
Proszek do pieczenia BEZGLUTENOWY

Proszek do pieczenia BEZGLUTENOWY

Proszek do pieczenia BEZGLUTENOWY Celiko Bezglutenowy proszek do pieczenia Celiko, idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast i wypieków. Jest wytwarzany z wysokiej jakości składników, zgodnie ze standardami produkcyjnymi związanymi z produkcją bezglutenową i dietetyczną. Składniki:substancje spulchniające: kwaśny pirofosforan sodowy, kwaśny węglan sodowy; skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana. Wartość odżywcza w 100 g:Wartość energetyczna 680kJ/163kcalBiałko 0,1gWęglowodany 40,0gw tym cuk

idź do sklepu
Budyń czekoladowy 46g

Budyń czekoladowy 46g

CELIKO Budyń czekoladowy 46g Składniki:  Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao 9% , aromat. Wartość odżywcza w 100g: - Wartość energetyczna: 349 kcal (1460 kJ) - Węglowodany: 80 g w tym cukry 0 g - Białko: 2,3 g - Tłuszcz: 1,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g -sól 0,04 g Może zawierać orzechy  ziemne i laskowe, mleko, soję. Więcej informacji o produkcie na stronie producenta​ www.celiko.com.pl

idź do sklepu
Kisiel wiśniowy 45g

Kisiel wiśniowy 45g

CELIKO Kisiel o smaku wiśniowym 45g  Składniki:  Skrobia ziemniaczana, kwascytrynowy - regulator kwasowości, zagęszczony sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok z owoców wiśni w proszku(0,5%), barwnik - antrocyjan, sól, aromat Wartości odżywcze w 100 g produktu: - Wartość energetyczna: 1354 kJ / 324 kcal - Białko: 0 g - Węglowodany: 79 g w tym cukry 0,7 g - Tłuszcz: 0,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g - sól0,19 g   Może zawierać orzechy  ziemne i laskowe, mleko, soję. Więce

idź do sklepu
Galaretka cytrynowa bez cukru  bezglutenowa  14 g

Galaretka cytrynowa bez cukru bezglutenowa 14 g

Galaretka bez cukru o smaku cytrynowym - Bezglutenowa 14g Składniki:  Żelatyna, regulator kwasowości kwas cytrynowy, aromat, barwnik kurkumina. Produkt może zawierać mleko, soję, orzechy ziemne, orzechy laskowe. Wartości odżywcze w 100g: - Wartość energetyczna: 184kJ / 44kcal - Tłuszcz: 0,00g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,00g - Węglowodany 0,14g w tym cukry: 0,14g - Białko: 10,7g - Błonnik: 0,00g - Sód: 0,01g

idź do sklepu
CELIKO MIESZANKA do ciast korzennych

CELIKO MIESZANKA do ciast korzennych

Celiko mieszanka do ciast korzennych bezglutenowa

idź do sklepu
Cukier wanilinowy - bezglutenowy 32g

Cukier wanilinowy - bezglutenowy 32g

Cukier wanilinowy bez zawartości glutenu do ciast, wypieków i deserów.

idź do sklepu
Baton banan-marchew-marakuja bezglutenowy 10g FRUPP

Baton banan-marchew-marakuja bezglutenowy 10g FRUPP

Baton banan, marchew i marakuja zawiera aż 6% błonnika.Chrupiący batonik bez dodatku tłuszczu i soli!Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 44 kcal!Pyszna i zdrowa przekąska będąca alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy.Liofilizowany baton banan, marchew i marakuja to produkt bezglutenowy.Spożywanie Marakui dodaje energii i wspomaga działanie układu nerwowego. Marakuja jest bogatym źr dłem wapnia, żelaza, karoten w, niacyny oraz witaminy C. Banan to owoc, kt rego właściwości i wartości odżywc

idź do sklepu
Kisiel o smaku truskawkowym 45g

Kisiel o smaku truskawkowym 45g

CELIKO Kisiel o smaku truskawkowym 45g  Składniki:  Skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok truskawkowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok truskawkowy - 40%), sól, barwnik: karoteny, antocyjany; aromat Średnia wartość odżywcza w 100 g: - Wartość energetyczna: 1355 kJ / 324 kcal - Białko: 0 g - Węglowodany: 79 g w tym cukry 0,5 g - Tłuszcz: 0 g - Sól: 0,19 g   Może zawierać orzechy  ziemne i laskowe, mleko, soję. Więcej informacji o produkcie na stronie producenta​ www.

idź do sklepu
CELIKO MIESZANKA CIASTO DROŻDŻOWE 200G

CELIKO MIESZANKA CIASTO DROŻDŻOWE 200G

Celiko mieszanka bezglutenowa ciasto drożdżowe 200g

idź do sklepu
Fix do śmietany bezglutenowy 9g

Fix do śmietany bezglutenowy 9g

Fix do śmietany Celiko - zachowuje właściwą konsystencję bitej śmietany. Bita śmietana z dodatkiem fixu stanowi doskonały produkt do przygotowania różnego rodzaju ciast, tortów, deserów. Dodatek Fixu do ubijania śmietany ogranicza jej wsiąkanie w biszkopt. Produkt bezglutenowy (PL-064-038)   Sposób przygotowania: 200 - 250 ml dobrze schłodzonej słodkiej śmietanki (30-36% tłuszczu) krótko ubić mikserem. Fix wymieszać z 2 łyżeczkami cukru pudru i 1 łyżeczką cukru waniliowego, dodać do śm

idź do sklepu
Cukier wanilinowy - bezglutenowy 32g

Cukier wanilinowy - bezglutenowy 32g

Cukier wanilinowy bez zawartości glutenu do ciast, wypieków i deserów.

idź do sklepu
Galaretka o smaku wiśniowym - bezglutenowa

Galaretka o smaku wiśniowym - bezglutenowa

Bezglutenowa galaretka o smaku wiśniowym z naturalnym barwnikiem.

idź do sklepu
Galaretka o smaku truskawkowym - bezglutenowa

Galaretka o smaku truskawkowym - bezglutenowa

Bezglutenowa galaretka o smaku truskawkowym z naturalnym barwnikiem.

idź do sklepu