ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Stek ze środkowej części przepony wołowej.
ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Stek z mostkowego odcinka przepony - zwanej świecą wołową.
ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Rostbef i polędwica Cięcie: T-bone Linia: Premium Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić. Rostbef:Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne k
ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Rostbef i polędwica Cięcie: Porterhouse Linia: Premium Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić. Rostbef:Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delik
ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Polędwica Cięcie: Filet Mignon Linia: Premium Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowaSteki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozićPolędwica Polędwica pochodzi z tylnej ćwierćtuszy. Jest to długi i wąski mięsień, idący wzdłuż grzbietu zwierzęcia. Jeden z najbardziej cenionych i pożądanych ele
ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Rostbef Cięcie: New York Linia: Premium Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowaSteki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić. Rostbef:Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne kruche i mię
ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Antrykot Cięcie: Rib Eye Linia: Premium Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa Antrykot:Pochodzi ze środka części grzbietowej, przedniej ćwierćtuszy wołowej, ma delikatne włókna mięśniowe, a o jego subtelności i soczystości decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy.Steki bez kości: RIB EYE STEAK, Steki z kością: COTE DE BOEUF STEAK, TOMAHAWK STEAK.