CHOBOT

SKIRT - STEK Z PRZEPONY Chobot

SKIRT - STEK Z PRZEPONY Chobot

ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Stek ze środkowej części przepony wołowej.    

idź do sklepu
HANGER - STEK ZE ŚWIECY Chobot

HANGER - STEK ZE ŚWIECY Chobot

ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Stek z mostkowego odcinka przepony - zwanej świecą wołową.  

idź do sklepu
T-bone Premium Stek z Rostbefu Sezonowany na sucho Chobot

T-bone Premium Stek z Rostbefu Sezonowany na sucho Chobot

ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Rostbef i polędwica Cięcie: T-bone Linia: Premium  Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni  Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić. Rostbef:Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne k

idź do sklepu
Porterhouse Premium Stek z Rostbefu Sezonowany na sucho Chobot

Porterhouse Premium Stek z Rostbefu Sezonowany na sucho Chobot

ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Rostbef i polędwica Cięcie: Porterhouse  Linia: Premium  Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni  Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić. Rostbef:Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delik

idź do sklepu
FIlet Mignon Premium Stek z Polędwicy Sezonowany na sucho Chobot

FIlet Mignon Premium Stek z Polędwicy Sezonowany na sucho Chobot

ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Polędwica Cięcie: Filet Mignon Linia: Premium  Rodzaj: Mięso sezonowane  Długość sezonowania: ponad 30 dni  Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowaSteki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozićPolędwica Polędwica pochodzi z tylnej ćwierćtuszy. Jest to długi i wąski mięsień, idący wzdłuż grzbietu zwierzęcia. Jeden z najbardziej cenionych i pożądanych ele

idź do sklepu
New York Premium Stek z Rostbefu Sezonowany na sucho Chobot

New York Premium Stek z Rostbefu Sezonowany na sucho Chobot

ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Rostbef Cięcie: New York Linia: Premium  Rodzaj: Mięso sezonowane  Długość sezonowania: ponad 30 dni  Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowaSteki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić. Rostbef:Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne kruche i mię

idź do sklepu
Rib Eye Premium Stek z Antrykotu Sezonowany na sucho Chobot

Rib Eye Premium Stek z Antrykotu Sezonowany na sucho Chobot

ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Antrykot Cięcie: Rib Eye Linia: Premium  Rodzaj: Mięso sezonowane  Długość sezonowania: ponad 30 dni  Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa Antrykot:Pochodzi ze środka części grzbietowej, przedniej ćwierćtuszy wołowej, ma delikatne włókna mięśniowe, a o jego subtelności i soczystości decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy.Steki bez kości: RIB EYE STEAK, Steki z  kością: COTE DE BOEUF STEAK, TOMAHAWK STEAK.

idź do sklepu