SKŁADNIKI ekstrakt z kokosa* (60%) cukier trzcinowy* syrop kokosowy* sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem wymieszać. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
OPIS Olej jest stabilny termicznie, może być stosowany do gotowania i pieczenia. Produkt ma naturalną tendencję do krzepnięcia w temperaturze 22 °C.br/ SKŁADNIKI olej kokosowy virgin*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed światłem.
OPIS Olej jest stabilny termicznie, może być stosowany do gotowania i pieczenia. Tłoczony na zimno. 500 ml = ok. 461 g SKŁADNIKI kokos* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SKŁADNIKI ekstrakt z kokosa * (80 %), woda, cukier kokosowy*, olej kokosowy virgin*, stabilizator: guma ksantanowa (* certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Schłodzić przez całą noc lub włożyć do zamrażalnika na 3 godziny. Pożądaną ilość kremu umieścić w misce i miksować do uzyskania kremowej konsystencji. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
OPIS Pakowano w atmosferze ochronnej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem wstrząsnąć. SKŁADNIKI ekstrakt z kokosa* (80 %), woda, stabilizator: guma guar (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
OPIS Aminos to sos, który jest idealnym zamiennikiem sosu sojowego. Odpowiedni jako marynata do mięsa, drobiu, owoców morza, do gotowania oraz jako sos do sałatek. SKŁADNIKI syrop kokosowy* (40 %), woda, ocet kokosowy*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od źródeł światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce.