Wykonany ze stali chromo-molibdenowej (X55CrMo14) i higienicznego polipropylenu, nóż do wędlin serii Pro-Dynamic.
Krótki, zębaty/ falisty nóż kuchenny ProDynamic, z ergonomiczną rączką. Ostrze ze stali chromo-molibdenowej X55CrMo14, uchwyt z polipropylenu.
Wielozadaniowy nóż kuchenny ProDynamic, z ergonomiczną rękojeścią.Ostrze ze stali chromo-molibdenowej X55CrMo14, uchwyt z polipropylenu.
Krótki, funkcjonalny nóż kuchenny ProDynamic, z ergonomiczną rączką. Ostrze ze stali chromo-molibdenowej X55CrMo14, uchwyt z polipropylenu.
Mały, wielozadaniowy nóż kuchenny ProDynamic, z ergonomiczną rączką. Ostrze ze stali chromo-molibdenowej X55CrMo14, uchwyt z polipropylenu.
Wykonany ze stali chromo-molibdenowej (X55CrMo14) i higienicznego polipropylenu, nóż kucharski serii Pro-Dynamic.
Wykonany ze stali chromo-molibdenowej (X55CrMo14) i higienicznego polipropylenu, nóż japoński serii Pro-Dynamic.
Wykonany ze stali chromo-molibdenowej (X55CrMo14) i higienicznego polipropylenu, nóż japoński serii Pro-Dynamic.
Niezawodny i funkcjonalny nóż ProDynamic, z ergonomiczną rękojeścią. Seria lekkich noży. Ostrze X55CrMo14. Uchwyt z czarnego polipropylenu.
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 167,40 zł Ostrza noży wykonane są z nierdzewnej stali chromo-molibdenowej, z wysokiej jakości stopu X55CrMo14, a ich krawędzie tnące zostały utwardzone do 56° HRC (stopień twardości). Rękojeści noży zrobiono z termoplastycznego polioksymetylenu (POM).
Wykonane są z nierdzewnej stali chromo-molibdenowej, z wysokiej jakości stopu X55CrMo14, a ich krawędzietnące zostały utwardzone do 56° HRC (stopień twardości). Rękojeści noży zrobiono z termoplastycznego polioksymetylenu(POM).
Wykonany z nierdzewnej stali chromo-molibdenowej, z wysokiej jakości stopu X55CrMo14, a ich krawędzie tnące zostały utwardzone do 56° HRC (stopień twardości). Rękojeści noży zrobiono z termoplastycznego polioksymetylenu (POM).
Ostrza noży wykonane są z nierdzewnej stali chromo-molibdenowej, z wysokiej jakości stopu X55CrMo14, a ich krawędzietnące zostały utwardzone do 56° HRC (stopień twardości). Rękojeści noży zrobiono z termoplastycznego polioksymetylenu(POM).
Wykonane ze specjalnej, niemieckiej stali nierdzewnej, z wysokiej jakości stopu stali chromowej (XCrMoVMn). Dzięki wysokotechnologicznemu procesowi utwardzania powstaje dyspersyjna, martenzytyczna struktura stali, a ostrze (po podwójnym ostrzeniu, polerowaniu oraz laserowych testach komputerowych) uzyskuje wyjątkową, dynamiczną i niezwykle ostrą krawędź tnącą, o twardości aż 56° HRC (st. twardości). Wykonane z wysokiej jakości tworzywa poliamidowe uchwyty, połączono na stałe i trwale z klingami
Wykonane z wysokiej jakości tworzywa poliamidowe uchwyty, połączono na stałe i trwale z klingami, za pomocą specjalnego systemu obejm i zatrzasków, otrzymując w ten sposób higieniczne (bez przerw i szczelin) oraz wytrzymałe rękojeści.