OPIS Produkt pasteryzowany. Wstrząsnąc przed spożyciem. Zawiera naturalnie występujące cukry. Smak i barwa zależy od odmiany oraz stopnia dojrzałości owoców. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym. SKŁADNIKI sok jabłkowy antonówka 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 14 dni (przy całkowitym, stałym zalaniu kranika sokiem).
OPIS Produkt pasteryzowany. Zawiera naturalnie występujące cukry. Smak i barwa zależy od odmiany oraz stopnia dojrzałości owoców. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym. SKŁADNIKI sok z jabłek* 70%, sok z wiśni* 30% (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGA Przed otwarciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 14 dni (przy całkowitym, stałym zalaniu kranika sokiem).
OPIS Produkt pasteryzowany. Zawiera naturalnie występujące cukry. Smak i barwa zależy od odmiany oraz stopnia dojrzałości owoców. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed otwarciem wstrząsnąć. SKŁADNIKI sok z jabłek* 80 %, sok z truskawki* 20 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGA Przed otwarciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chlodniczych i spożyć w ciągu 14 dni (przy c
OPIS Produkt pasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć. Zawiera naturalnie występujące cukry. Smak i barwa zależy od odmiany oraz stopnia dojrzałości owoców. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym. SKŁADNIKI sok z jabłek* 50 %, sok z gruszek* 50 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, a po otwarciu w warunkach chłodniczych. Spożyć w ciągu 14 dni.
OPIS Produkt pasteryzowany. Wstrząsnąć przed spożyciem. Zawiera naturalnie występujące cukry. Smak i barwa zależy od odmiany oraz stopnia dojrzałości owoców. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym. SKŁADNIKI sok jabłkowy 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu w warunkach chłodniczych, spożyć w ciągu 14 dni.