OPIS Olej rzepakowy o wysokiej zawartości witaminy E i K. Odpowiedni do przygotowania różnego rodzaju potraw zimnych i gorących w temperaturze nieprzekraczającej 220 stopni Celsjusza. Można go mieszać z innymi olejami dzięki czemu powstają ciekawe kompozycje smakowe. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI ekologiczny olej rzepakowy rafinowany tłoczony na zimno. INFORMACJA ALERGENNA ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych.
OPIS Olej rzepakowy o wysokiej zawartości witaminy E i K. Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych. Źródło kwasów tłuszczowych omega-3 i kwasu oleinowego. Zastępowanie w diecie tłuszczów nasyconych tłuszczami nienasyconymi pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi. Kwas oleinowy jest tłuszczem nienasyconym. Odpowiedni do przygotowania różnego rodzaju potraw zimnych i gorących w temperaturze nieprzekraczającej 190 stopni Celsjusza. Można go mieszać z innymi olejami dzięki czemu pows
OPIS Olej rzepakowy o wysokiej zawartości witaminy E i K. Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych. Źródło kwasów tłuszczowych omega-3 i kwasu oleinowego. Zastępowanie w diecie tłuszczów nasyconych tłuszczami nienasyconymi pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi. Kwas oleinowy jest tłuszczem nienasyconym. Odpowiedni do przygotowania różnego rodzaju potraw zimnych i gorących w temperaturze nieprzekraczającej 190 stopni Celsjusza. Można go mieszać z innymi olejami dzięki czemu pows