urządzenie do wałkowania ciast na pizzę oraz pieczywo wałkowarka znacznie upraszcza i przyśpiesza pracę regulacja grubości ciasta od ok. 1 ÷ 4 mm długość rolki L= 300 mm urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej zalecana waga ciasta: 80-210 gr.
do ciast ciężkich np.: pizza, pierogipodnoszona głowica oraz demontowana dzieżamaksymalna pojemność dzieży do 18 kg (ciasta)części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej
do ciast ciężkich np.: pizza, pierogipodnoszona głowica oraz demontowana dzieżamaksymalna pojemność dzieży do 25 kg (ciasta)części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej
do ciast ciężkich np.: pizza, pierogimaksymalna pojemność dzieży: do 25kg (ciasta)części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnejdzieża nie wyjmowana
do ciast ciężkich np.: pizza, pierogimaksymalna pojemność dzieży: do 18 kg (ciasta)części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnejdzieża nie wyjmowana