Włoska kawa palona mielona, mieszanka wyselekcjonowanych ziaren kawy, charakteryzująca się delikatnym i trwałym aromatem. Kawa charakteryzuje się pełnym i zdecydowanym body (konsystencją). Ziarna Robusty nadają kawie ekskluzywny, mocny charakter, w posmaku zaś, zrównoważoną słodycz lukrecji. Aromat: tostowy, płatki zbożowe, chlebowy Smak: gorzka czekolada, lukrecja Pochodzenie: Azja, Afryka Skład: Arabika 60%, Robusta 40%
Włoska kawa marki Giovannini - połączenie tradycji z nowoczesnością 1 kg Palona kawa ziarnista Giovannini No.1 Mieszanka wyselekcjonowanych ziaren kawy, charakteryzująca się delikatnym i trwałym aromatem. Skład: 60% ziarna arabiki (Brazylia), 40% ziarna robusty (Indie i Indonezja) Kraj pochodzenia: Włochy Marka Giovanini została założona w 1926 roku w Rimini przez Dante Giovanniniego. Dziś ta włoska marka wysokiej jakości kawy to fuzja klasycznego włoskiego stylu oraz nowoczesności. Marka Giovannini
W mieszance Giovannini Olimpia zastosowano aromatyczną mieszankę arabik z Brazylii, Etiopii, Kolumbii i Hondurasu oraz niewielki dodatek wysokiej jakości ziaren robusty z Indii oraz Kongo. Równe i średnio palone ziarna zapewniają trwałą i obfitą cremę. Giovannini Olimpia zachwyca czekoladowym aromatem. Kawa idealnie komponuje się z mlekiem, dlatego na jej bazie przygotujesz doskonale cappuccino oraz latte. Do stosowania w ekspresach ręcznych i automatycznych.
pełne body, wyraźne nuty suszonych owoców i chleba tostowego W mieszance Giovannini Metropolitan odnajdziesz mieszankę aromatycznych arabik z Brazylii, Etiopii, Kolumbii i Hondurasu oraz niewielki dodatek wysokiej jakości ziaren robusty z Indii oraz Kongo. Równe, średnio palone ziarna zapewniają trwałą i obfitą cremę. Giovannini metropolitan zachwyca aromatem orzechów laskowych, z delikatną nutą migdałów. Kawa idealnie komponuje się z mlekiem, dlatego na jej bazie przygotujesz doskonale cappuccino oraz la
intensywne body, odrobina suszonych owoców, czekoladowy aromat Włoska kawa ziarnista Giovannini EXECUTIVE jest idealna do przygotowania wspaniałego espresso w ekspresach automatycznych oraz ręcznych. Mieszanka aromatycznych, równo i średnio palonych ziaren Arabiki z Brazylii i Etiopii oraz wysokiej jakości ziaren robusty z Indii oraz Indonezji, zapewnia trwałą i obfitą cremę. Kawa zachwyca czekoladowym aromatem i zbalansowanym smakiem, idealnie komponuje się z mlekiem. Doskonała do: - Espresso - Cappuccin