Giovannini Executive to mieszanka aromatycznych arabik z Brazylii i Etiopii z dodatkiem wysokiej jakości robusty z Indii oraz Indonezji. Ziarna są równe i średnio palone, espresso przygotowane na bazie Giovannini Executive zapewnia obfitą i trwałą cremę. Mieszanka zachwyca swoim przyjemnym czekoladowym aromatem oraz zbalansowanym smakiem. Kawa świetnie komponująca się z mlekiem, bardzo dobrze parzy się w ekspresach ręcznych i automatycznych. Dominują nuty suszonych owoców, gorzkich persymon i chleba tosto
Giovannini N. 1 - to kawa ziarnista to mieszanka flagowa palarni (nr 1 od 1926 roku) Pod względem smaku stabilna, nawiązująca do l'espresso z zaopatrywanych przez prażalnię barów na Adriatyckiej Riwierze. Złożona z robusty 40% i arabiki (60%), pozwalająca zaparzyć w warunkach domowych napój przyjemny i bardzo aromatyczny, wywar delikatny z ładną pianką. Dobrze komponuje się z mlekiem. Składniki: arabika 60%, robusta 40% Włoska kawa marki Giovanini i kawiarnia „Bottega del Caffe” została stworzona w 192
Giovannini N. 1 - to kawa ziarnista to mieszanka flagowa palarni (nr 1 od 1926 roku) Pod względem smaku stabilna, nawiązująca do l'espresso z zaopatrywanych przez prażalnię barów na Adriatyckiej Riwierze. Złożona z robusty 40% i arabiki (60%), pozwalająca zaparzyć w warunkach domowych napój przyjemny i bardzo aromatyczny, wywar delikatny z ładną pianką. Dobrze komponuje się z mlekiem. Składniki: arabika 60%, robusta 40% Włoska kawa marki Giovanini i kawiarnia „Bottega del Caffe” została stworzona w 192