Mieszanka ziaren arabiki i robusty o zdecydowanym smaku i przyjemnym aromacie. To intensywne espresso z silnymi nutami suszonych owoców i gorzkiego kakao.
To mieszanka starannie wyselekcjonowanych ziaren arabiki z Ameryki Południowej i Środkowej. Tradycyjny, włoski proces wypalania ziaren nadaje kawie głębokiego smaku, charakterystycznego dla prawdziwego włoskiego espresso.
Wyborna mieszanka ziaren arabiki i robusty o mocnym smaku, pełnym body i wyrazistym aromacie. Dolce Aroma doskonale komponuje się z mlekiem, tworząc napoje takie jak cappuccino czy latte.
100% Arabika o średnim profilu palenia. Charakteryzują ją intensywny smak i aromat. Wyczuwalne są nuty czekolady i owoców.
Średnio palona mieszanka ziaren arabiki o wyrazistym aromacie i długim posmaku czekolady. W aromacie wyczuwalne są nuty cytrusowe skórki pomarańczowej.
Selezione 1860 to najwyższej jakości ziaren arabiki o średnim profilu palenia. Jedwabna delikatność, mleczno czekoladowy smak w połączeniu z aromatem pomarańczy gwarantuje prawdziwą ucztę dla zmysłów.
Mocne espresso, które tworzą ziarna arabiki i robusty. Intensywny smak orzechów i czekolady bilansują nuty cytrusów.
100% Arabika o przyjemnych nutach czerwonych owoców. Smak kawy zawdzięczany jest ziarnom pochodzącym z Etiopii. Stopień palenia zapewnia zbilansowaną moc kawy i przyjemny posmak.
Idealne połączenie ziaren arabiki i robusty. Arabika poddana procesowi obróbki Washed, zapewnia przyjemny i słodki owocowy smak, a ziarna robusty dodają nuty migdałów oraz miodu.
Blend ciemno palonych ziaren arabiki i robusty o pełnym body. To intensywne espresso o silnym aromacie suszonych owoców i migdałów.
Kawa z dodatkiem mleka w każdej kapsułce. Dzięki temu smak kawy jest delikatniejszy, a kwaskowość niezwykle przyjemna. Z jednej kapsułki przygotujesz cappuccino doskonałe na wieczór.
Kapsułki zawierają drobno zmielone ziarna kakao. Z każdej kapsułki przygotujesz przepyszny, gęsty napój czekoladowy.
Aromatyczne połączenie starannie wybranych ziaren arabiki. Przyjemna kwaskowość i delikatny smak to cechy charakterystyczne dla tej kawy.
Starannie wyselekcjonowane ziarna i tradycyjna metoda ich wypalania tworzą subtelną kawę o przyjemnym słodkim smaku. Robusta daje kawie charakterystyczną moc, którą doskonale bilansują ziarna arabiki. W smaku można wyczuć nuty słodkiej czekolady i orzechów. Skład: Arabika, Robusta Pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa, Azja Stopień palenia ziaren: Ciemny Aromat: Czekolada, orzechy
Idealny balans pomiędzy pełnym body i głębokim aromatem kawy został uzyskany, dzięki starannie dobranemu procesowi wypalania ziaren. W rezultacie powstała kawa o silnym charakterze z nutami mlecznej czekolady. Delikatnej i przyjemnej kwaskowości nadają kawie ziarna arabiki pochodzące z Ameryki Południowej. Gran Caffè Garibladi Versilia świetnie komponuje się z mlekiem. Skład: Arabika, Robusta Pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa, Azja Stopień palenia ziaren: Średni Aromat: Mleczna czekolada