Gęsty sos czosnkowo - pomidorowy. Doskonale komponuje się jako dodatek do makaronów, jaj na twardo, sera, grzanek i kanapek. Skład: czosnek 36%, pomidory 36%, koncentrat pomidorowy 10%, olej rzepakowy, cukier, oliwa z oliwek, ocet spirytusowy, przyprawy, sól, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas octowy).
Zielona papryka Jalapeno jest smacznym dodatkiem do pizzy, gulaszu, salsy warzywnej i sałatek. Doskonale pasuje do burgerów, hot-dogów, kebaba. Składniki: woda, papryka jalapeno, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy), substancja wiążąca chlorek wapnia, substancja konserwująca: sorbinian potasu. Produkt może zawierać mleko i sezam
Produkt wysokiej jakości, idealny do sałatek, przekąsek, sosów. Składniki: Woda, papryka jalapeno, sól, ocet spirytusowy, ocet z trzciny cukrowej, regulator kwasowości kwas cytrynowy, substancja wiążąca chlorek wapnia, substancja konserwująca sorbinian potasu. produkt może zawierać mleko i sezam.
Filety anchois. Anchois to małe, tłuste rybki – sardele europejskie. Anchois są słone i pikantne, dlatego używa się ich w niewielkich ilościach jako dodatku do farszów mięsnych i rybnych, pizzy czy sałatek, do nadziewania oliwek oraz do past kanapkowych i dań z makaronem. Składniki: filety anchois, olej słonecznikowy, sól