Nadziewarka do kiełbas Profi Line - pionowa 3 litry Idealna do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich Wykonana ze stali nierdzewnej Szczególnie polecane do małych sklepów z własnymi Wyrobami, małych restauracji i barów a także gospodarstw agroturystycznych Wyposażona w układ dwóch prędkości: bieg szybki do unoszenia tłoka bieg wolny (o małym obciążeniu) do napełniania osłonek farszem Części mające kontakt z żywnością łatwo demontowalne w celu napełnienia i czyszczenia W zestaw
Nadziewarka do kiełbas Profi Line - pionowa 5 litrów Idealna do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich Wykonana ze stali nierdzewnej Szczególnie polecane do małych sklepów z własnymi Wyrobami, małych restauracji i barów a także gospodarstw agroturystycznych Wyposażona w układ dwóch prędkości: bieg szybki do unoszenia tłoka bieg wolny (o małym obciążeniu) do napełniania osłonek farszem Części mające kontakt z żywnością łatwo demontowalne w celu napełnienia i czyszczenia W zesta
Termos stalowy do transportu żywności z kranem 25 litrów Termos z kranem wykonany ze stali nierdzewnej przeznaczony do transportu żywności. Jego nowoczesna konstrukcja pozwala na utrzymanie potrawy od 6 do nawet 8 h. Termos zaprojektowany jest w sposób który maksymalnie ułatwia jego użytkowanie. Istnieje możliwość piętrowania termosów do 35 l. Produkt polecany jest przede wszystkim dla firm cateringowych oraz domów weselnych dobrze sprawdza się również w restauracjach oraz szkołach i przedszkolach. Cec
Termos stalowy do transportu żywności z kranem 35 litrów Termos z kranem wykonany ze stali nierdzewnej przeznaczony do transportu żywności. Jego nowoczesna konstrukcja pozwala na utrzymanie potrawy od 6 do nawet 8 h. Termos zaprojektowany jest w sposób który maksymalnie ułatwia jego użytkowanie. Istnieje możliwość piętrowania termosów do 35 l. Produkt polecany jest przede wszystkim dla firm cateringowych oraz domów weselnych dobrze sprawdza się również w restauracjach oraz szkołach i przedszkolach. Cec
Termos stalowy do transportu żywności z kranem 50 l – Przestrzeń między ściankami wypełniona specjalnym tworzywem izolującym, co zapewnia utrzymanie temperatury potrawy od 6 do 8 godzin – Podwójna pokrywa zabezpieczona uszczelką wyposażona w 6 zatrzasków – Kran ze stali nierdzewnej – Wentyl odpowietrzający – Ergonomiczne uchwyty transportowe – Podstawa otoczona elastycznym tworzywem zabezpiecza przed uszkodzeniem termosu i podłogi – Możliwość piętrowania modeli do 35 l Parametry: pojemność w l
Nóż elektryczny do kebaba bezprzewodowy Profesjonalny nóż elektryczny do kebaba – bezprzewodowy. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach oraz małej gastronomii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji. Cechy produktu: Przeznaczony do krojenia dowolnego rodzaju pieczonego mięsa z kebaba w warunkach profesjonalnych Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304 W zestawie 1 nóż gładki i 1 nóż ząbkowany Średnica ostrza 100 mm Wydajność: do 60 kg/h Łatwa regul
Nóż elektryczny do kebaba przewodowy Profesjonalny noż elektryczny do kebaba – przewodowy. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach oraz małej gastronomii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji. Cechy produktu: – Przeznaczony do krojenia dowolnego rodzaju pieczonego mięsa z kebaba w warunkach profesjonalnych – Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304 – W zestawie 1 nóż gładki i 1 ząbkowany – Średnica ostrza 100 mm – Wydajność: do 60 kg/h – Łatwa regulacja gru
Rożen gazowy do kurczaków wsad 16-20 Cechy produktu: Obudowa ze stali nierdzewnej Drzwi skrzydłowe z hartowanego szkła Prawe drzwi otwierane wraz z częścią prawej obudowy dla ułatwienia wkładania rusztów Długość rożna z uchwytem: 950 mm, długość użytkowa rożna: 740 mm Przekrój rożna: 12×12 mm Silniczek elektryczny obracający rożnami: 30 W/230 V Oświetlenie komory 226087: 4 obrotowe rożna, każde na 4-5 kurczaków, 4 niezależne strefy grzewcze Parametry: wymiary w mm: 1150x472
Rożen gazowy do kurczaków wsad 12-15 Cechy produktu: – Obudowa ze stali nierdzewnej – Drzwi skrzydłowe z hartowanego szkła – Prawe drzwi otwierane wraz z częścią prawej obudowy dla ułatwienia wkładania rusztów – Długość rożna z uchwytem: 950 mm, długość użytkowa rożna: 740 mm – Przekrój rożna: 12×12 mm – Silniczek elektryczny obracający rożnami: 30 W/230 V – Oświetlenie komory – 226070: 3 obrotowe rożna, każde na 4-5 kurczaków, 3 niezależne strefy grzewcze Parametry: wymiary w mm: 1150x472x(H)
Rożen gazowy do kurczaków wsad 8-10 Cechy produktu: – Obudowa ze stali nierdzewnej – Drzwi skrzydłowe z hartowanego szkła – Prawe drzwi otwierane wraz z częścią prawej obudowy dla ułatwienia wkładania rusztów – Długość rożna z uchwytem: 950 mm, długość użytkowa rożna: 740 mm – Przekrój rożna: 12×12 mm – Silniczek elektryczny obracający rożnami: 30 W/230 V – Oświetlenie komory – 226063: 2 obrotowe rożna, każde na 4-5 kurczaków, 2 niezależne strefy grzewcze Parametry: wymiary w mm: 1150x472x(H)6
Pakowarka próżniowa komorowa Profi Line 260 Listwa zgrzewająca o długości 260 mm i szerokości 5 mm Regulowany czas wytwarzania próżni oraz zgrzewania, automatyczne lub ręczne sterowanie Możliwość pakowania próżniowego płynów i produktów spożywczych o dużej zawartości wody Cyfrowy wyświetlacz i analogowy manometr Wydajna pompa olejowa, zapewnia wysokie ciśnienie (1009 mbar) i szybkie uzyskanie próżni Obudowa oraz komora wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej Dno z dużym wgłębieniem
Pakowarka próżniowa komorowa Profi Line 300 Listwa zgrzewająca o długości 300 mm i szerokości 5 mm Regulowany czas wytwarzania próżni oraz zgrzewania, automatyczne lub ręczne sterowanie Możliwość pakowania próżniowego płynów i produktów spożywczych o dużej zawartości wody Cyfrowy wyświetlacz i analogowy manometr Wydajna pompa olejowa, zapewnia wysokie ciśnienie (1009 mbar) i szybkie uzyskanie próżni Obudowa oraz komora wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej Dno z dużym wgłębieniem
Pakowarka próżniowa komorowa Profi Line 410 KOMOROWA Listwa zgrzewająca o długości 410 mm i szerokości 3 mm Regulowany czas wytwarzania próżni, zgrzewania, napełniania oraz chłodzenia, automatyczne lub ręczne sterowanie Możliwość pakowania próżniowego płynów i produktów spożywczych o dużej zawartości wody Cyfrowy wyświetlacz i analogowy manometr Wydajna pompa olejowa, zapewnia wysokie ciśnienie (1009 mbar) i szybkie uzyskanie próżni Obudowa oraz komora wykonane z wysokiej jakości stali n
Mieszarka ręczna do farszu na kiełbasę poj 10 L Urządzenie dla małych zakładów przemysłu wędliniarskiego,do kuchni,barów a także dla agroturystyki.Miesza zmielone mięso z innymi dodatkami jak np. przyprawy w celu uzyskania farszu do kiełbas, serdelków i innych wyrobów wędliniarskich Napęd ręczny za pomocą korbki Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304 Bardzo prosta w obsłudze i czyszczeniu Parametry: Długość (mm): 450 (z rączką) Szerokość (mm): 230 Wysokość (mm): 335 (bez stópek gumowych
Mieszarka ręczna do farszu na kiełbasę pojemność 18 L MIESZARKA RĘCZNA DO FARSZU NA KIEŁBASĘ Urządzenie dla małych zakładów przemysłu wędliniarskiego,do kuchni,barów a także dla agroturystyki.Miesza zmielone mięso z innymi dodatkami jak np. przyprawy w celu uzyskania farszu do kiełbas, serdelków i innych wyrobów wędliniarskich Napęd ręczny za pomocą korbki Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304 Bardzo prosta w obsłudze i czyszczeniu pojemność użytkowa wsadu mięsa w kilogramach: 11,7 kg (pi