Nóż japoński "SASHIMI" 240 mm Profesjonalny nóż Japoński "Sashimi" doskonały do krojenia ryb na cienkie plastry, doskonale sprawdza się również podczas przygotowywania sushi. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością, a ich uniwersalność sprawia, że rekomendowane są dla profesjonalistów oraz do użytku domowego. Tradycyjny nóż japoński z drewnianą rączką Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15 Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów Każd
Nóż japoński "NAKIRI" 180 mm Profesjonalny nóż Japoński "Nakiri" doskonały do szatkowania, warzyw, ziół oraz owoców. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością, a ich uniwersalność sprawia, że rekomendowane są dla profesjonalistów oraz do użytku domowego. Tradycyjny nóż japoński z drewnianą rączką Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15 Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze Nie
Nóż japoński "SANTOKU" 165 mm Profesjonalny nóż Japoński "Santoku" doskonały do krojenia mięsa, warzyw, ziół oraz dużych owoców. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością, a ich uniwersalność sprawia, że rekomendowane są dla profesjonalistów oraz do użytku domowego. Tradycyjny nóż japoński z drewnianą rączką Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15 Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
Nóż uniwersalny - 90 mm Opis produktu Uniwersalny nóż z linii Standard, rekomendowany jest dla profesjonalistów znakomicie sprawdza się również w domowych warunkach. Rączka w kolorze czarnym. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością i doskonałymi walorami użytkowymi. wykonane ze stali nierdzewnej uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze można myć w zmywarkach Dane
Nóż uniwersalny - 100 mm Opis produktu Uniwersalny nóż z linii Standard, rekomendowany jest dla profesjonalistów znakomicie sprawdza się również w domowych warunkach. Rączka w kolorze czarnym. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością i doskonałymi walorami użytkowymi. wykonane ze stali nierdzewnej uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP nóż ząbkowany każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze można myć w zmywarkach Dane techniczne przedmiotu grubo
Nóż do kebaba, shoarmy, szynki HACCP - 350 mm, czarny Uniwersalny nóż standard rekomendowany jest dla profesjonalistów znakomicie sprawdza się również w domowych warunkach. Rączka w kolorze czarnym. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością i doskonałymi walorami użytkowymi. wykonane ze stali nierdzewnej uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze można myć w zmywarkach D
Nóż do chleba/ciasta - 250 mm Opis produktu Uniwersalny nóż standard rekomendowany jest dla profesjonalistów znakomicie sprawdza się również w domowych warunkach. Rączka w kolorze czarnym. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością i doskonałymi walorami użytkowymi. wykonane ze stali nierdzewnej uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP z ząbkowanym ostrzem każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze można myć w zmywarkach Dane techniczne przedmiotu grubo
Nóż kucharski HACCP - 180 mm, brązowy Opis produktu Profesjonalny nóż HACCP do wędlin i gotowanych mięs. Rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni. wykonany ze stali nierdzewnej uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze można my
Nóż do kebaba, shoarmy, szynki pieczonej HACCP - 350 mm, brązowy Profesjonalny nóż HACCP do surowego mięsa w szczególności kebaba i shoarmy. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni. Cechy produktu: – wykonany ze stali nierdzewnej – szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania – uch
Nóż do filetowania HACCP - 150 mm, czerwony Opis produktu Profesjonalny nóż HACCP do surowego mięsa. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni. wykonany ze stali nierdzewnej uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze można myć w
Nóż do kebaba, shoarmy, szynki HACCP - 350 mm, czerwony Profesjonalny nóż HACCP do surowego mięsa w szczególności kebaba i shoarmy. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni. Cechy produktu: – wykonany ze stali nierdzewnej – szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania – uchwyt z polipropylen
Nóż uniwersalny HACCP - 90 mm, biały Opis produktu Profesjonalny nóż HACCP do pieczywa, nabiału i delikatesów. Rączka w kolorze białym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach. wykonany ze stali nierdzewnej szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
Nóż uniwersalny HACCP - 130 mm, biały Opis produktu Profesjonalny nóż HACCP do pieczywa, nabiału i delikatesów. Rączka w kolorze białym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach. wykonany ze stali nierdzewnej szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze m
Nóż do obierania HACCP - 90 mm, zielony Opis produktu Profesjonalny nóż HACCP do warzyw i owoców. Rączka w kolorze zielonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni. wykonany ze stali nierdzewnej uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania każdy nóż jes
Nóż do jarzyn HACCP - 100 mm, zielony Opis produktu Profesjonalny nóż HACCP do warzyw i owoców. Rączka w kolorze zielonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni. wykonany ze stali nierdzewnej z ząbkowanym ostrzem uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP każdy nóż jest w osobnym estetycznym blist