Witryna grzewcza pojedyncza Opis produktu Wykonana ze szkła hartowanego, przednia szyba zaokrąglona Obudowa ze stali nierdzewnej Elementy grzewcze emitujące podczerwień Duża szyba z tyłu urządzenia, łatwy dostęp do jego wnętrza Łatwa w czyszczeniu Wyjmowana taca na okruchy Regulacja temperatury do 85C W zestawie ruszt GN 1/1 z małymi otworami, odpowiedni do ekspozycji małych produktów Dane techniczne przedmiotu szerokość (mm) 554 głębokość (mm) 376
Gorąca płyta KITCHEN LINE - GN 1/1 Opis produktu Wykonana z aluminium Izolowana podstawa rozgrzewa się automatycznie do 95 C Dane techniczne przedmiotu szerokość (mm) 530 głębokość (mm) 325 wysokość (mm) 25 moc (W) 190 napięcie (V) 230
Lampa do podgrzewania potraw Lampa grzewcza Hendi do podgrzewania potraw. Bardzo wygodna i łatwa w użytkowaniu, rekomendowana jest do dużej gastronomii, dla firm cateringowych, hoteli czy domów weselnych. Do utrzymywania w cieple potraw przed serwowaniem Łatwo regulowana wysokość Bezrozpryskowe żarówki w zestawie moc (w): 500 wysokość w mm: 590 szerokość w mm: 495 głębokość mm: 355 napięcie (V): 230
Maszynka do makaronu Kitchen Line Opis produktu Wykonana ze stali nierdzewnej Idealna do przygotowywania świeżego makaronu, szerokość ciasta 140 mm Posiada korbkę i uchwyt mocowania do stołu Pokrętło regulacji grubości ciasta od 0,2 do 2,2 mm Podwójny nóż - możliwość uzyskania 2 rodzajów makaronu: tagliatelle 2 mm i fettuccine 6,5 mm Nie należy myć w zmywarkach Dane techniczne przedmiotu długość (mm) 180 szerokość (mm) 130 wysokość (mm) 205
Maszynka do makaronu elektryczna Kitchen Line Opis produktu Wykonana ze stali nierdzewnej Idealna do przygotowywania świeżego makaronu o szerokości ciasta do 140 mm Pokrętło regulacji grubości ciasta od 0,2 do 2,2 mm Podwójny nóż - możliwość uzyskania 2 rodzajów makaronu: tagliatelle 2mm i fettuccine 6,5mm Posiada korbkę i uchwyt mocowania do stołu Nie można myć w zmywarkach Dane techniczne przedmiotu długość (mm) 185 szerokość (mm) 200 wysokość (mm)
Forma do ravioli - klasyczna Opis produktu Forma na klasyczne ravioli Forma z odlewu aluminium Podstawa ze stali lakierowanej Na gumowych nóżkach 36 form 30x30x(H)8mm Wałek drewniany w zestawie Nie można myć w zmywarkach Dane techniczne przedmiotu długość (mm) 320 szerokość (mm)137 wysokość (mm) 18
Forma do ravioli - chef Opis produktu Forma na okrągłe ravioli Forma z odlewu aluminium Podstawa ze stali lakierowanej Na gumowych nóżkach 12 form 52x52x(H)12mm Średnica formy O39 mm Wałek drewniany w zestawie Nie można myć w zmywarkach Dane techniczne przedmiotu długość (mm) 335 szerokość (mm) 114 wysokość (mm) 22
Piecyk do pizzy - Ruszt 340×340 mm Wykonany ze stali nierdzewnej Ruszt 340x340 mm idealna do pizzy o średnicy do 30 cm Dwa elementy grzewcze (górny i dolny), taca na okruchy Timer do 15 minut - wyposażony we włącznik Odpowiedni do pizzy mrożonej Parametry: szerokość: 480 mm głębokość: 420 mm wysokość: 195 mm moc: 1300 W napięcie: 230 V
Podstawa pod piec do pizzy Slim Line 33 Dane techniczne przedmiotu opis podstawa wymiary (mm) 1350x490x(H)860
Piece do pizzy KITCHEN LINE XL 4 Opis produktu Front wykonany ze stali nierdzewnej Obudowa ze stali Izolacja z wełny mineralnej Sterowanie mechaniczne Oświetlenie komory Dno komory wyłożone szamotem Grzałki w każdej komorze (góra i dół) Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów Termometr oddzielnie dla każdej komory Wymiary komory: 720x720x(H)140 mm Zakres temperatury: od 50C do 500C Pojemność : 4 pizze o średnicy 35 cm Dane techniczne przed
Piece do pizzy KITCHEN LINE XL 44 Opis produktu Front wykonany ze stali nierdzewnej Obudowa ze stali Izolacja z wełny mineralnej Sterowanie mechaniczne Oświetlenie komory Dno komory wyłożone szamotem Grzałki w każdej komorze (góra i dół) Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów Termometr oddzielnie dla każdej komory Wymiary komory: 720x720x(H)140 mm Zakres temperatury: od 50C do 500C Pojemność 8 pizz o średnicy 35 cm Dane techniczne przedmi
Piec do pizzy KITCHEN LINE XXL 66 Front wykonany ze stali nierdzewnej Obudowa ze stali Izolacja z wełny mineralnej Sterowanie mechaniczne Oświetlenie komory Dno komory wyłożone szamotem Grzałki w każdej komorze (góra i dół) Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów Termometr oddzielnie dla każdej komory Wymiary komory: 1080 x 720 x (H)140 mm Zakres temperatury: od 50C do 500C Pojemność :
Wałkownica elektryczna do pizzy z dwoma parami wałków HENDI 500 Opis produktu: Idealna do rozwałkowywania zimnego ciasta do pizzy, makaronu i pierogów Nie nagrzewa ciasta podczas pracy Znacznie zmniejsza czas pracy personelu Wykonana ze stali nierdzewnej Dwie pary regulowanych wałków do ustawienia grubości ciasta 0-4 mm i nadania mu okrągłego kształtu Możliwość nastawienia czasu pracy wałków od 10 do 35 sekund Osobne osłony wałków dla łatwej i bezpiecznej pracy Elektryczn
Urządzenie do tarcia twardych serów (PARMEZANU) Wykonane ze stali nierdzewnej Idealne do użytku w restauracjach, hotelach i pizzeriach Funkcjonalne i praktyczne, stabilna konstrukcja Mimo małych wymiarów posiada dużą wydajność Idealny do tarcia parmezanu oraz innych twardych serów Silnik posiada ochronę przed przeciążeniem Wyposażone w pojemnik na starty ser o poj. 1,3 l liczba obrotów na minutę: 1400 Wyłącznik zgodny z normami CE
Blacha do PIZZY ze stali 300 Opis: Wykonana z niebieskiej stali, idealna do równego wypieku pizzy Nie można myć w zmywarkach Parametry: Wysokość 25 mm Średnica 300 mm