OPIS Imbir stosuje się jako przyprawę do zup, pieczonego mięsa wieprzowego, dziczyzny i baraniny. Dodaje delikatnego smaku potrawom z ryżu, JAJEK, słodkim deserom, kompotom, różnym słodyczom. Imbir można stosować także do ogórków marynowanych czy dyni marynowanej. SKŁADNIKI imbir mielony* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
OPIS Przyprawą są zamknięte w małych torebkach nasiona kardamonu. Kardamon ma intensywny, korzenny smak z wyraźną cytrusową nutą. Stosuje się go zarówno do potraw słodkich, jak i pikantnych. Doskonały do herbaty, kawy, ciast, sałatek owocowych, ale także do potraw z mięsa, RYB i drobiu. Można go stosować w całości, rozdrobniony lub zmielony. SKŁADNIKI kardamon owoce* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
OPIS Produkt, który można wykorzystać do różnego rodzaju wypieków. Doskonale nadaje się do serników, babek, makowców, mazurków oraz wielu innych przepysznych ciast. SKŁADNIKI skórka z pomarańczy* 57 %, syrop glukozowo-fruktozowy*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła.
SKŁADNIKI pomidory bez skórki* 60 %, sok pomidorowy* 40 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SKŁADNIKI pomidory bez skórki* 60 %, sok pomidorowy* 40 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.