Hungarpol Sp. z o.o.

Citrom Balsam 50ml

Citrom Balsam 50ml

Odmładzający i w pełni regenerujący wszystkie typy skóry. Został wyprodukowany wyłącznie na bazie naturalnych materiałów czynnych, ziół i aminokwasów. Harmonijnie współdziałające ze sobą składniki wyjątkowo pozytywnie oddziałują na skórę. Działanie ziół wspomaga wchłanianie aminokwasów. Efektem tego jest dotlenienie, właściwe odżywienie komórek, spowolnienie starzenia i utrzymanie elastyczności skóry. Balsam uspakaja i nadaje miłe uczucie świeżości. Znajdujący się w balsamie olej z wiesiołka i oliwa z oli

idź do sklepu
Węgierski Kociołek emaliowany 4 LITRY

Węgierski Kociołek emaliowany 4 LITRY

Kociołek został wykonany, na Węgrzech, ręcznie, w zakładzie o wieloletnich tradycjach ślusarskich. Kociołek żelazny emaliowany skonstruowany jest w taki sposób, aby gotowanie nad żywym ogniem było bardzo proste i przyjemne. W odpowiedni sposób wygięte ścianki kociołka powodują równomierne rozprzestrzenianie się ciepła, tzn. w każdym punkcie kociołka jest podobna temperatura. Cecha ta przyczynia się do tego, że potrawy nie przypalają się, i mimo często zmieniającej się intensywności płomienia, potrawy szyb

idź do sklepu
Węgierski Kociołek emaliowany 6 LITRÓW

Węgierski Kociołek emaliowany 6 LITRÓW

Oryginalny Węgierski Kociołek. Najbardziej popularna forma gotowania na wolnym powietrzu na Węgrzech. Gotowanie nad ogniem wydobywa z potrawy wyjątkowy, wyrazisty smak. Dania takie jak zupa rybna, zupa gulaszowa, leczo, porkolt pierwotnie były gotowane jedynie w kociołku nad ogniem. Węgrzy, jako lud wędrowny potrzebował sposobu, aby mieć sposobność gotowania z dala od domu. Kociołek dawał taką możliwość. Tradycja używania tego rodzaju naczynia trwa juz od kilkuset lat. Swoisty kształt kociołka umożliwia r

idź do sklepu
Węgierski Kociołek emaliowany 14 LITRÓW

Węgierski Kociołek emaliowany 14 LITRÓW

Kociołek został wykonany, na Węgrzech, ręcznie, w zakładzie o wieloletnich tradycjach ślusarskich. Kociołek żelazny emaliowany skonstruowany jest w taki sposób, aby gotowanie nad żywym ogniem było bardzo proste i przyjemne. W odpowiedni sposób wygięte ścianki kociołka powodują równomierne rozprzestrzenianie się ciepła, tzn. w każdym punkcie kociołka jest podobna temperatura. Cecha ta przyczynia się do tego, że potrawy nie przypalają się, i mimo często zmieniającej się intensywności płomienia, potrawy szyb

idź do sklepu
Węgierski Kociołek miedziany 0,8 l ze stelażem

Węgierski Kociołek miedziany 0,8 l ze stelażem

Kociołek miedziany został wykonany, na Węgrzech, ręcznie w zakładzie o wieloletnich tradycjach ślusarskich. Prezentowany kociołek został zaprojektowany tak, aby w prosty, lecz elegancki sposób móc podawać dania gościom. Pojemność: 0,8 litrów Wymiary: Materiał: miedź Powłoka: brak Dodatki: mały stojak stołowy z miejscem na świecę podgrzewającą

idź do sklepu
Węgierski Kociołek miedziany 4 LITRY

Węgierski Kociołek miedziany 4 LITRY

Kociołki węgierskie, były w węgierskich pałacach i zamkach głównym naczyniem do gotowania. W każdym domu bogatych możnowładców znajdowały się miedziane kociołki. Wykonywane są one od setek lat z najwyższej jakości miedzi, dzięki czemu są bardzo trwałe. Miedziane garnki, kociołki najczęściej są używane w gastronomii i cukiernictwie, ponieważ gotowane w nich potrawy zachowują swój właściwy smak. W kociołkach gotuje się tradycyjne węgierskie potrawy, takie jak zupa gulaszowa, zupa rybna, gulasz, porkolt, lec

idź do sklepu
Węgierski Kociołek miedziany 6 LITRÓW

Węgierski Kociołek miedziany 6 LITRÓW

Kociołki węgierskie, były w węgierskich pałacach i zamkach głównym naczyniem do gotowania. W każdym domu bogatych możnowładców znajdowały się miedziane kociołki. Wykonywane są one od setek lat z najwyższej jakości miedzi, dzięki czemu są bardzo trwałe. Miedziane garnki, kociołki najczęściej są używane w gastronomii i cukiernictwie, ponieważ gotowane w nich potrawy zachowują swój właściwy smak. W kociołkach gotuje się tradycyjne węgierskie potrawy, takie jak zupa gulaszowa, zupa rybna, gulasz, porkolt, lec

idź do sklepu
Węgierski Kociołek miedziany 10 LITRÓW

Węgierski Kociołek miedziany 10 LITRÓW

Kociołki węgierskie, były w węgierskich pałacach i zamkach głównym naczyniem do gotowania. W każdym domu bogatych możnowładców znajdowały się miedziane kociołki. Wykonywane są one od setek lat z najwyższej jakości miedzi, dzięki czemu są bardzo trwałe. Miedziane garnki, kociołki najczęściej są używane w gastronomii i cukiernictwie, ponieważ gotowane w nich potrawy zachowują swój właściwy smak. W kociołkach gotuje się tradycyjne węgierskie potrawy, takie jak zupa gulaszowa, zupa rybna, gulasz, porkolt, lec

idź do sklepu
Węgierski Kociołek miedziany 14 LITRÓW

Węgierski Kociołek miedziany 14 LITRÓW

Kociołki węgierskie, były w węgierskich pałacach i zamkach głównym naczyniem do gotowania. W każdym domu bogatych możnowładców znajdowały się miedziane kociołki. Wykonywane są one od setek lat z najwyższej jakości miedzi, dzięki czemu są bardzo trwałe. Miedziane garnki, kociołki najczęściej są używane w gastronomii i cukiernictwie, ponieważ gotowane w nich potrawy zachowują swój właściwy smak. W kociołkach gotuje się tradycyjne węgierskie potrawy, takie jak zupa gulaszowa, zupa rybna, gulasz, porkolt, lec

idź do sklepu
Węgierski Kociołek Żelazny 4 LITRY

Węgierski Kociołek Żelazny 4 LITRY

Kociołek został wykonany, na Węgrzech, ręcznie, w zakładzie o wieloletnich tradycjach ślusarskich. Kociołek żelazny jest najprostszym, ale najbardziej popularnym kociołkiem na Węgrzech. Skonstruowany jest w taki sposób, aby gotowanie nad żywym ogniem było bardzo proste i przyjemne. W odpowiedni sposób wygięte ścianki kociołka powodują równomierne rozprzestrzenianie się ciepła, tzn. w każdym punkcie kociołka jest podobna temperatura. Cecha ta przyczynia się do tego, że potrawy nie przypalają się, i mimo cz

idź do sklepu
Węgierski Kociołek Żelazny 6 LITRÓW

Węgierski Kociołek Żelazny 6 LITRÓW

Kociołek został wykonany, na Węgrzech, ręcznie, w zakładzie o wieloletnich tradycjach ślusarskich. Kociołek żelazny jest najprostszym, ale najbardziej popularnym kociołkiem na Węgrzech. Skonstruowany jest w taki sposób, aby gotowanie nad żywym ogniem było bardzo proste i przyjemne. W odpowiedni sposób wygięte ścianki kociołka powodują równomierne rozprzestrzenianie się ciepła, tzn. w każdym punkcie kociołka jest podobna temperatura. Cecha ta przyczynia się do tego, że potrawy nie przypalają się, i mimo cz

idź do sklepu
Węgierski Kociołek Żelazny 10 LITRÓW

Węgierski Kociołek Żelazny 10 LITRÓW

Kociołek został wykonany, na Węgrzech, ręcznie, w zakładzie o wieloletnich tradycjach ślusarskich. Kociołek żelazny jest najprostszym, ale najbardziej popularnym kociołkiem na Węgrzech. Skonstruowany jest w taki sposób, aby gotowanie nad żywym ogniem było bardzo proste i przyjemne. W odpowiedni sposób wygięte ścianki kociołka powodują równomierne rozprzestrzenianie się ciepła, tzn. w każdym punkcie kociołka jest podobna temperatura. Cecha ta przyczynia się do tego, że potrawy nie przypalają się, i mimo cz

idź do sklepu
Węgierski Kociołek Żelazny 14 LITRÓW

Węgierski Kociołek Żelazny 14 LITRÓW

Oryginalny Węgierski Kociołek. Najbardziej popularna forma gotowania na wolnym powietrzu na Węgrzech. Gotowanie nad ogniem wydobywa z potrawy wyjątkowy, wyrazisty smak. Dania takie jak zupa rybna, zupa gulaszowa, leczo, porkolt pierwotnie były gotowane jedynie w kociołku nad ogniem. Węgrzy, jako lud wędrowny potrzebował sposobu, aby mieć sposobność gotowania z dala od domu. Kociołek dawał taką możliwość. Tradycja używania tego rodzaju naczynia trwa już od kilkuset lat. Swoisty kształt kociołka umożliwia r

idź do sklepu
Wyciąg z Liści Drzewa Oliwnego (suplement diety)

Wyciąg z Liści Drzewa Oliwnego (suplement diety)

WYCIĄG Z LIŚCI DRZEWA OLIWNEGO (Suplement diety) Skład: ekstrakt z liści drzewa oliwnego (5% oleuropien), E464 hydroxypropylometyloceluloza, Zawartość ekstraktu z liścia drzewa oliwnego - 450 mg w 1 kapsułce. Ekstrakt z liści drzewa oliwnego jest naturalnym preparatem o działaniu antyoksydacyjnym, oraz wzmacniającym odporność organizmu. Dzięki korzystnemu oddziaływaniu na system immunologiczny suplement ten jest polecony szczególnie w okresie wzmożonych zachorowań na infekcje, jak również do stosowania p

idź do sklepu
VenArtClean (suplement diety)

VenArtClean (suplement diety)

        VenArtClean (Suplement diety)   Skład: alkohol etylowy, woda źródlana, ekstrakt z owoców głogu, pieprz cayenne (Capsicum Frutescens), korzeń imbiru.   Ekstrakt z owoców głogu 20% Pieprz Capsicum frutescens 5% Korzeń imbiru 5%   Produkt zawiera 35% alkoholu etylowego   VenArtClean to suplement diety w płynie, będący naturalnym wyciągiem ziół i przypraw: owoce głogu, pieprz Capsicum frutescens i korzenia imbiru. Dzięki takiemu połączeniu preparat ten pozytywnie wpływa i wspomaga układ krwionośny.  

idź do sklepu