SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier, aromat. OPIS Miękka i bezglutenowa bułka, w połączeniu z ulubionymi dodatkami idealnie sprawdzi się na śniadanie, drugie śniadanie lub szybki lunch...Jest bardzo uniwersalna i nie
SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), mak 7,4 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa). OPIS Popularna na całym świecie bułka w kształcie oponki. Miękka i puszysta w środku, a z wierzchu posypana dużą ilością maku.Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.Pr
SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 12,8 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa). OPIS Popularna bułka o charakterystycznym kształcie oponki, posypana z wierzchu chrupiącym siemieniem lnianym. Idealna jako zdrowa propozycja śniadanio
SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), cukier, olej rzepakowy, syrop ryżowy z koncentratem soku winogronowego, drożdże, MLEKO w proszku pełne, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), albumina w proszku (JAJA), sól, błonnik roślinny (z babki jajowatej), naturalny aromat, aromat. OPIS Bezglutenowa słodka bułeczka o delikatnym, karmelowym smaku.Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.Produkt
SKŁADNIKI woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), skrobie (ziemniaczana, tapiokowa), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, ziemniaczany, jabłkowy, z babki jajowatej), ziarna 5,4 % (siemię lniane, proso, słonecznik, chia - nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica)), białko KURZE (JAJA), mąka ryżowa, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), drożdże, melasa trzcinowa, sól, łuska gryki, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), aromat. OPIS Zaws
SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, mąka kukurydziana, płatki ziemniaczane, sól.OPISChrupiące i węgańskie wafelki, które możesz chrupać codziennie, jako szybką przekąskę. Idealna alternatywa dla chipsów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1827 kJ/435 kcalTłuszcz: 10 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 gWęglowodany: 83,4 gw tym cukry: 2,5 gBłonnik: 2,9 gBiałko: 1,5 gSól: 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, mąka kukurydziana, płatki ziemniaczane, sól, oregano, pomidor w proszku, papryka w proszku, pieprz, czosnek w proszku.OPISChrupiące i wegańskie wafelki, które możesz chrupać codziennie, jako szybką przekąskę. Idealna alternatywa dla chipsów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1827 kJ/435 kcalTłuszcz: 10 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 gWęglowodany: 83,4 gw tym cukry: 2,5 gBłonnik: 2,9 gBiałko: 1,5 gSól:2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAP
SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, mąka kukurydziana, płatki ziemniaczane, sól, cebula w proszku, zielona cebulka, pieprz.OPISChrupiące i wegańskie wafelki, które możesz chrupać codziennie, jako szybką przekąskę. Idealna alternatywa dla chipsów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1827 kJ/435 kcalTłuszcz: 10 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 gWęglowodany: 83,4 gw tym cukry: 2,5 gBłonnik: 2,9 gBiałko: 1,5 gSól: 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodny
SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 6,3 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa). OPIS Złota bułeczka posypana złotym siemieniem lnianym. Chrupiąca po podgrzaniu, idealna na śniadanie, kolację i do hamburgerów.Produkt do bezpośrednieg
SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, drożdże, syrop winogronowy, białko KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier, aromat. OPIS Wyjątkowo miękka, bezglutenowa i bez laktozy kajzerka z charakterystycznym nacięciem.Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekar
SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), ziarna (słonecznik 13 %, siemię lniane), mąka ryżowa, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, BIAŁKO KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza) sól, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki. OPIS Puszyste bułki z chrupiącą posypką z ziaren słonecznika. Do wszechstronnego zastosowania - na śniadanie, kolacj
SKŁADNIKI woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, olej rzepakowy, syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych). OPIS Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy.Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczy nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy.Produkt pakowany w atmosferze och
SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąka ryżowa, ziarna (siemię lniane brązowe 4,62 %, siemię lniane złote 4 %, słonecznik 1,45 %, chia - nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 1,33 %), olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany sok winogronowy, BIAŁKO KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól, otręby ryżowe, melasa trzcinowa, mie
SKŁADNIKI skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu). OPIS Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania fastfooda. Bułka