Cortado to aromatyczne espresso o mocnym aromacie z nutami migdałów i orzechów pekan. W smaku przypomina włoskie Espresso Macchiato. Na powierzchni napoju tworzy się puszysta pianka o pięknym, orzechowym kolorze, a smak Cortado da Ci czystą przyjemność.
Coccocino to połączenie wysokiej jakości kawy, kakao, odtłuszczonego mleka oraz naturalnego aromatu kokosa.
Amaretto to mieszanka o łagodnym, lekko gorzkim smaku i delikatnym aromacie likieru. Napój przygotowywany jest na bazie doskonałej jakości kawy rozpuszczalnej i aromatu włoskiego likieru amaretto, który wytwarza się głównie z migdałów. Amaretto w połączeniu z kawą o doskonałej jakości to mieszanka, której nie może sobie odmówić żaden miłośnik pysznej kawy.
Espresso Deka to połączenie doskonałych ziaren 20% arabiki i 80% robusty poddanych procesowi dekofeinizacji. Pozwala to na zachowanie wyśmienitego i intensywnego smaku kawy bez zawartości kofeiny. Ta kawa świetnie sprawdzi się o każdej porze dnia. Skład: 20% Arabika 80% Robusta Pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa, Afryka Stopień palenia ziaren: Średni Aromat: Czekolada, orzechy
Espresso Ristretto to wyjątkowo mocna kawa o klasycznym smaku włoskiego Ristretto. To doskonała propozycja dla miłośników intensywnej kawy. To doskonała mieszanka ziaren 20% arabiki i 80% robusty, poddana specjalnemu procesowi wypalania, dzięki czemu smak kawy jest tak wyjątkowy. Skład: 10% Arabika 80% Robusta Pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa, Azja Stopień palenia ziaren: Ciemny Aromat: Gorzka czekolada, orzechy
Espresso Cremoso to doskonała mieszanka ziaren 40% arabiki i 60% robusty, wypalana we włoskiej palarni kawy. To intensywna kawa o kremowej konsystencji. Dominuje w niej naturalny smak kakao oraz nuty orzechów. Wyższa zawartość robusty dodaje kawy mocy, co czyni ją doskonałą na dobry początek dnia. Skład: 40% Arabika 60% Robusta Pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa, Afryka Stopień palenia ziaren: Średni Aromat: Kakao, orzechy
Espresso Arabica to doskonale skomponowana mieszanka 100% ziaren arabiki pochodzącej z Ameryki Południowej. Ziarna kawy wypalane są tradycyjną włoską metodą co daje jej delikatny smak z nutami owoców oraz łagodną kwasowość. Skład: 100% Arabika Pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa Stopień palenia ziaren: Ciemny Aromat: Owoce
Mieszanka ziaren 60% Arabiki i 40% Robusty. Obecność Robusty doskonale przełamuje kwaskowość kawy, tworząc uniwersalny napój doskonały jako espresso, jak również baza dla kaw mlecznych. To rozbudzająca kawa, pełna nut smakowych pozostawiająca przyjemny posmak na podniebieniu przez długi czas.
To stuprocentowa Arabika ze słonecznej Brazylii o średnim profilu palenia. Cechuje ją delikatna kwasowość i słodki smak. To kawa doskonała na każdą porę dnia zarówno jako espresso jak również baza dla kaw z dodatkiem mleka.
Połączenie Arabiki z Ameryki Południowej i afrykańskiej Robusty tworzące kawę o bogatym aromacie i wyjątkowym, intensywnym smaku. Bogata aromatów i nut smakowych kawa Incanto to doskonała baza dla kaw mlecznych jak Cappuccino czy Latte Macchiato.
Kapsułka Euphoria skrywa w sobie mieszankę ziaren wypalanych tradycyjną, neapolitańską metodą. Ta metoda palenia pozwala wydobyć najlepsze cechy ziaren. Mieszanka Arabiki i Robusty tworząca krótkie, gęste espresso w prawdziwie włoskim stylu.
Wyśmienita w smaku czekolada w kapsułce. W smaku wyczuwalne są naturalne nuty dojrzałego kakaowca.
To mieszanka doskonałych, powolnie wypalanych ziaren Robusty, przez co smak kawy jest bardzo intensywny, a jej aromat kuszący. Robusta zapewnia dużą porcję kofeiny, co sprawia że to idealna propozycja na poranne espresso.
To blend ziaren brazylijskiej arabiki i afrykańskiej robusty w stosunku 20 / 80. To wyjątkowo mocna kawa o intensywnym smaku i aromacie. Dodatkowo charakteryzuje się piękną, gęstą cremą oraz długim i przyjemnym posmaku na podniebieniu.
Caffe Amaretto to kawa z mlekiem o smaku orzechów laskowych.