Motta tamper Sfera o średnicy podstawy 57 mm, został wykonany z jednego kawałka aluminium. Produkt wyróżnia elegancki design. Rączka tampera zwieńczona jest kulą, która doskonale dopasowana jest do kształtu dłoni. Dzięki odpowiedniemu wyprofilowaniu urządzenia oraz wadze (245 g), tamper umożliwi nam zastosowanie właściwego docisku kawy w kolbie.
Płaski tamper Easy o średnicy 53 mm. Odpowiednie wyprofilowanie oraz wygodny uchwyt umożliwiają zastosowanie właściwego docisku kawy w kolbie. - Odpowiedni do zastosowania w kolbach do ekspresów: 53 mm:* Astoria* Azykoyen* Bezzera* Brasilia* Caramali* Elektra* ExpoBar* Faema* Francis Francis (od 2003 roku)* Gaggia* Innova* Isomac* Kitchen Aid* La Cimbali* La Marzoco (z podwójnym filtrem)* Nuova Simonelli* Pasquini* Rancilio* Rocket* VBM* Wega Powyższa lista ma charakter poglądowy - przed zakupem uprzejmie
Dwustronny płaski tamper o średnicach 53 mm oraz 58 mm. Unikalne połączenie dwóch średnic czyni go niezwykle uniwersalnym narzędziem w rękach każdego baristy, gdyż pozwala na pracę z ekspresami znacznie większej liczby producentów. Odpowiednie wyprofilowanie umożliwia zastosowanie właściwego docisku kawy w kolbie. - Odpowiedni do zastosowania w kolbach do ekspresów: 53 mm:* Francis Francis (do 2003 roku)* Krups (niektóre modele)* Speziale 58 mm:* Astoria* Azykoyen* Bezzera* Brasilia* Caramali* Elektra* Ex
Motta Leveling tool to kluczowe narzędzie dla każdego baristy, które znacząco ułatwia proces przygotowywania doskonałej kawy. Ten precyzyjny sprzęt doskonale komponuje się z tampingiem, zapewniając równomierne rozmieszczenie kawy w sitku przed wyciskaniem. To przekłada się na jednolitą i powtarzalną ekstrakcję, co jest kluczowe dla stworzenia idealnego napoju. Nasz dystrybutor został stworzony z myślą o sitkach gastronomicznych oraz półprofesjonalnych o standardowej średnicy 58,5 mm. Jednak jego wyjątkowa
Profesjonalny, stalowy, płaski tamper o średnicy 58 mm z elegancką rączką wykonaną z rzadkiego, egzotycznego drewna Bubinga pochodzącego z zachodniej Afryki. Odpowiednie wyprofilowanie, wygodny uchwyt oraz stosunkowo duża waga wynosząca 350 g umożliwiają zastosowanie właściwego docisku kawy w kolbie. - Odpowiedni do zastosowania w kolbach do ekspresów: 58 mm:* Astoria* Azykoyen* Bezzera* Brasilia* Caramali* Elektra* ExpoBar* Faema* Francis Francis (od 2003 roku)* Gaggia* Innova* Isomac* Kitchen Aid* La Ci
Mały, wygodny kosz na śmieci, który doskonale sprawdzi się w każdej restauracji i kawiarni. Kosz wykonany jest ze stali nierdzewnej. Wymiary: średnica otworu 7 cm, wys. 17 cm.
Profesjonalny dzbanek do spieniania mleka w kolorze zielonym o pojemności 500 ml. Odpowiedni kształt znacznie ułatwia przygotowywanie doskonałej mlecznej piany. Natomiast specjalnie wyprofilowany dzióbek pozwala kierować jej strumieniem podczas wlewania do kawy i tworzenia niezwykłych wzorów Latte Art.
Profesjonalny dzbanek do spieniania mleka w kolorze zielonym o pojemności 350 ml. Odpowiedni kształt znacznie ułatwia przygotowywanie doskonałej mlecznej piany. Natomiast specjalnie wyprofilowany dzióbek pozwala kierować jej strumieniem podczas wlewania do kawy i tworzenia niezwykłych wzorów Latte Art.
Profesjonalny dzbanek do spieniania mleka w kolorze czerwonym o pojemności 500 ml. Odpowiedni kształt znacznie ułatwia przygotowywanie doskonałej mlecznej piany. Natomiast specjalnie wyprofilowany dzióbek pozwala kierować jej strumieniem podczas wlewania do kawy i tworzenia niezwykłych wzorów Latte Art.
Elegancka, drewniana podstawka pod tamper, pasuje do wszystkich taperów o średnicy do 58 mm.
Profesjonalny, duży i wykonany ze stali odbijak na fusy z kolby. Wymiary odbijaka: średnica 16,50 cm, wys. 10 cm.
Profesjonalny, mały odbijak na fusy z kolby, wykonany ze stali. Wymiary odbijaka: średnica 11 cm, wys. 10 cm i 14 cm.
Profesjonalny stojak z uchwytem do zawieszenia kolby oraz podstawką pod tamper. Wykonany z antypoślizgowej gumy oraz stali nierdzewnej.
Profesjonalny dzbanek do spieniania mleka w kolorze białym o pojemności 750 ml. Odpowiedni kształt znacznie ułatwia przygotowywanie doskonałej mlecznej piany. Natomiast specjalnie wyprofilowany dzióbek pozwala kierować jej strumieniem podczas wlewania do kawy i tworzenia niezwykłych wzorów Latte Art.
Profesjonalny, stalowy, wypukły tamper o średnicy 58 mm z elegancką rączką wykonaną z polerowanego aluminium. Odpowiednie wyprofilowanie, wygodny uchwyt oraz stosunkowo duża waga wynosząca 350 g umożliwiają zastosowanie właściwego docisku kawy w kolbie. - Odpowiedni do zastosowania w kolbach do ekspresów: 58 mm:* Astoria* Azykoyen* Bezzera* Brasilia* Caramali* Elektra* ExpoBar* Faema* Francis Francis (od 2003 roku)* Gaggia* Innova* Isomac* Kitchen Aid* La Cimbali* La Marzoco (z podwójnym filtrem)* Nuova S