Ser Favita jest najlepiej rozpoznawaną wśród konsumentów marką w kategorii serów sałatkowo - kanapkowych. Ma miękką i elastyczną konsystencję, idealnie bialą barwę i charakterystyczny smak.
Ser Favita jest najlepiej rozpoznawaną wśród konsumentów marką w kategorii serów sałatkowo - kanapkowych. Ma miękką i elastyczną konsystencję, idealnie bialą barwę i charakterystyczny smak.
Masło klarowane to ekskluzywny produkt o bursztynowej barwie, zawierający wyłącznie tłuszcz mleczny (99,9%).
To mleko od krów wypasanych na czystych ekologicznie terenach Podlasia, o najwyższej wartości odżywczej i biologicznej.
Produkowane według najnowocześniejszej technologii produkcji, która powoduje, że jest nie tylko wyśmienite w smaku, ale też zachowuje wszystkie wartości odżywcze i biologiczne naturalnego mleka.
Masło klarowane Mlekovita 250g to wyjątkowy i ekskluzywny produkt, który zachwyci Twoje podniebienie swoim niepowtarzalnym smakiem i aromatem. Jest to masło o bursztynowej barwie, które zostało poddane specjalnemu procesowi klarowania, co sprawia, że jest ono doskonale czyste i wolne od wszelkich zanieczyszczeń. Jakościowe masło klarowane Mlekovita jest wyjątkowe ze względu na swoje składniki. Produkt ten zawiera wyłącznie tłuszcz mleczny w czystej postaci, co oznacza, że 99,9% jego składu to najwyższej
Ser Favita jest najlepiej rozpoznawaną wśród konsumentów marką w kategorii serów sałatkowo - kanapkowych. Ma miękką i elastyczną konsystencję, idealnie bialą barwę i charakterystyczny smak.
Ser Favita jest najlepiej rozpoznawaną wśród konsumentów marką w kategorii serów sałatkowo - kanapkowych. Ma miękką i elastyczną konsystencję, idealnie bialą barwę i charakterystyczny smak.
Produkowane według najnowocześniejszej technologii produkcji, która powoduje, że jest nie tylko wyśmienite w smaku, ale też zachowuje wszystkie wartości odżywcze i biologiczne naturalnego mleka.
Ser Favita sałatkowo-kanapkowy 16% Mlekovita 270g. Doskonałe źródło białka i wapnia.
Ser Favita sałatkowo-kanapkowy 16% Mlekovita 270g. Doskonałe źródło białka i wapnia.
To mleko od krów wypasanych na czystych ekologicznie terenach Podlasia, o najwyższej wartości odżywczej i biologicznej.