Pyszne polskie mleko od krów karmionych paszami bez GMO – samo mleko. Doskonałe źródło wapnia i białka, bogactwo cennych witamin i składników mineralnych.
Pyszne polskie mleko od krów karmionych paszami bez GMO – samo mleko. Doskonałe źródło wapnia i białka, bogactwo cennych witamin i składników mineralnych.
Doskonały ser żółty typu holenderskiego, ceniony za swój łagodny i wytrawny smak. Wyprodukowany z najlepszego mleka od krów wypasanych w najczystszych regionach Polski.
Wyborny ser dojrzewajacy wyprodukowany z najlepszego mleka od krów wypasanych w najczystszych regionach Polski. Świetnie sprawdza się na kanapce, w zapiekankach i jako przekąska koktajlowa.
Jogurt grecki to niezwykle smaczne źródło łatwo przyswajalnego białka i wapnia. Proces fermentacji, którym różni się od tradycyjnego jogurtu naturalnego sprawia, że jest jeszcze bogatszym źródłem wapnia, przy czym zawiera znacznie mniej cukru. Kremowa idelikatna konsystencja powoduje natomiast, że rozpływa się w ustach.
Śmietanka UHT Łaciata 12% to doskonały dodatek do popołudniowej kawy lub herbaty. Sprawia, że napój ma apetyczny, śmietankowo-kremowy smak o gęstszej konsystencji. Dzięki procesom UHT zachowuje swoje walory smakowe przez długi czas.
ŁACIATA Śmietanka UHT 30% to doskonały produkt najwyższej jakości. Nadaje się idealnie do zup, kremów, sosów, a także słodkich wypieków. Śmietanka ŁACIATA łatwo się ubija, jest słodka i delikatna, dlatego może być wykorzystywana również do deserów.
Tradycyjne mleko zsiadłe, z Podlasia. Regionalny specjał, który docenili konsumenci z całego kraju. Naturalne i smaczne mleko fermentowane – doskonałe do ziemniaków i jako baza chłodników. Pakowane w wygodną miseczkę umożliwiającą zabranie produktu ze sobą do pracy, na wycieczkę, na plaże.
Śmietanka UHT Łaciata 12% to doskonały dodatek do popołudniowej kawy lub herbaty. Sprawia, że napój ma apetyczny, śmietankowo-kremowy smak o gęstszej konsystencji. Dzięki procesom UHT zachowuje swoje walory smakowe przez długi czas.
ŁACIATA Śmietanka UHT 30% to doskonały produkt najwyższej jakości. Nadaje się idealnie do zup, kremów, sosów, a także słodkich wypieków. Śmietanka ŁACIATA łatwo się ubija, jest słodka i delikatna, dlatego może być wykorzystywana również do deserów.
Jogurt grecki to niezwykle smaczne źródło łatwo przyswajalnego białka i wapnia. Proces fermentacji, którym różni się od tradycyjnego jogurtu naturalnego sprawia, że jest jeszcze bogatszym źródłem wapnia, przy czym zawiera znacznie mniej cukru. Kremowa idelikatna konsystencja powoduje natomiast, że rozpływa się w ustach.
Wyborny ser dojrzewajacy wyprodukowany z najlepszego mleka od krów wypasanych w najczystszych regionach Polski. Świetnie sprawdza się na kanapce, w zapiekankach i jako przekąska koktajlowa.
Doskonały ser żółty typu holenderskiego, ceniony za swój łagodny i wytrawny smak. Wyprodukowany z najlepszego mleka od krów wypasanych w najczystszych regionach Polski.
Pyszne polskie mleko od krów karmionych paszami bez GMO – samo mleko. Doskonałe źródło wapnia i białka, bogactwo cennych witamin i składników mineralnych.
Pyszne polskie mleko od krów karmionych paszami bez GMO – samo mleko. Doskonałe źródło wapnia i białka, bogactwo cennych witamin i składników mineralnych.