OCET BALSAMICZNY AGRO PIU DOLCE to ocet biały, który stosujemy do przyrządzania sosów sałatkowych, marynowania warzyw, owoców, białego mięsa i ryb. Biały ocet balsamiczny Agro Più Dolce jest znany już od starożytności jako przyprawa i środek konserwujący do mięs, ryb i jarzyn, a przyprawianie potraw octem pobudza przemianę materii. Od tysiącleci ludzie używali octu do pielęgnacji ciała, dodając go do kąpieli oczyszczająco - pobudzających. Takich kąpieli zażywała sama królowa Kleopatra. Sztandarowym produ
Monari Federzoni Glassa all Aceto Balsamico di Modena IGP, to krem z octu balsamicznego (35%). Na bazie zagęszczonego soku z winogron z delikatną nutą słodyczy o wykwintnym smaku. Stosowany do uszlachetniania przystawek, mięs i ryb, serów a także ciast. Idealny jako dodatek do antipasti, dań głównych i deserów. Monari Federzoni glassa krem z octu balsamicznego - uznany i ceniony w Europie i na świecie producent octu balsamicznego z Modeny ma do zaoferowania nowa linię kremów z octu balsamicznego. Aksamitn
Ocet balsamiczny z Modeny 6% 250 ml Monari Federzoni to sztandarowy produkt Monari Federzoni. To król wśród octów winnych. Uzyskuje się go z osadu, który powstaje na dnie dębowej beczki po fermentacji wina gronowego. Bardzo długo leżakuje. Ma mocny smak. Ten doskonały ocet stosujemy do grillowania mięs i warzyw, przyrządzania sałatek i dań gotowych. Dodajemy go także do napojów i deserów. Pojemność 250ml. Szklana butelka. Zabutelkowany w swoim regionie pochodzenia. Posiada certyfikat IGP – Indicazione Geo
Ocet balsamiczny z Modeny 6% 250 ml Monari Federzoni to sztandarowy produkt Monari Federzoni. To król wśród octów winnych. Uzyskuje się go z osadu, który powstaje na dnie dębowej beczki po fermentacji wina gronowego. Bardzo długo leżakuje. Ma mocny smak. Ten doskonały ocet stosujemy do grillowania mięs i warzyw, przyrządzania sałatek i dań gotowych. Dodajemy go także do napojów i deserów. Pojemność 250ml. Szklana butelka. Zabutelkowany w swoim regionie pochodzenia. Posiada certyfikat IGP – Indicazione Geo