Kawa ziarnista MRC. CAPPUCCINO BLEND 1KG Mieszanka dwóch arabik pochodzących z Brazyli i Kolumbi, dobranych w taki sposób, aby zaspokoić gusta amatorów kaw mlecznych. Niska kwasowość i delikatna gorycz uzyskana dzięki średniemu paleniu jest świetnie balansowana przez słodycz mleka dając smak mlecznej czekolady z nutami czerwonych owoców tle. Amatorzy słodkiego, klasycznego espresso o niskiej kwasowości również znajdą w tej kawie swoje smaki. Tom Caffe i MR C. Palarnia Kawy Jesteśmy polską palarni
Kawa ziarnista MRC. CAPPUCCINO BLEND 250G Mieszanka dwóch arabik pochodzących z Brazyli i Kolumbi, dobranych w taki sposób, aby zaspokoić gusta amatorów kaw mlecznych. Niska kwasowość i delikatna gorycz uzyskana dzięki średniemu paleniu jest świetnie balansowana przez słodycz mleka dając smak mlecznej czekolady z nutami czerwonych owoców tle. Amatorzy słodkiego, klasycznego espresso o niskiej kwasowości również znajdą w tej kawie swoje smaki. Tom Caffe i MR C. Palarnia Kawy Jesteśmy polską palarnią
Kawa ziarnista MRC. ESPRESSO BLEND 1KG Mieszanka trzech wyjątkowo słodkich arabik pochodzących z Brazylii, Nikaragui i Gwatemali. Ziarna dobrane i wypalone specjalnie pod espresso. Średnie palenie pozwala uzyskać kawę umiarkowanej kwasowości, wysokiej słodyczy i delikatnej czekoladowej goryczy. Świetnie sprawdza się w espresso i americano, ale również w połączeniu z mlekiem znajdzie swoich fanów. W aromacie grapefruit, czerwone owoce, karmel, orzechy i czekolada. Tom Caffe i MR C. Palarnia Kawy Je
Kawa ziarnista MRC. ESPRESSO BLEND 250G Mieszanka trzech wyjątkowo słodkich arabik pochodzących z Brazylii, Nikaragui i Gwatemali. Ziarna dobrane i wypalone specjalnie pod espresso. Średnie palenie pozwala uzyskać kawę umiarkowanej kwasowości, wysokiej słodyczy i delikatnej czekoladowej goryczy. Świetnie sprawdza się w espresso i americano, ale również w połączeniu z mlekiem znajdzie swoich fanów. W aromacie grapefruit, czerwone owoce, karmel, orzechy i czekolada. Tom Caffe i MR C. Palarnia Kawy
Kawa ziarnista MRC. NICARAGUA 1KG Uprawiana na wysokościach 1300 – 1600 mnpm w regionie Jinotega – jednej z najwyżej położonych prowincji w kraju. Dzięki odpowiedniemu zacienieniu kawa podczas wzrostu zyskuje wysoką słodycz i owocowe aromaty. Dzięki uprawie na małych farmach i odpowiedniej selekcji kawa uzyskuje powyżej 84 punktów w skali SCA. Tom Caffe i MR C. Palarnia Kawy Jesteśmy polską palarnią kawy. Z uwagą obserwujemy cały proces uprawy kawy: od ziarna – tego zasadzonego w ziemię, do ziarna, k
Kawa ziarnista MRC. NICARAGUA 250G Uprawiana na wysokościach 1300 – 1600 mnpm w regionie Jinotega – jednej z najwyżej położonych prowincji w kraju. Dzięki odpowiedniemu zacienieniu kawa podczas wzrostu zyskuje wysoką słodycz i owocowe aromaty. Dzięki uprawie na małych farmach i odpowiedniej selekcji kawa uzyskuje powyżej 84 punktów w skali SCA. Tom Caffe i MR C. Palarnia Kawy Jesteśmy polską palarnią kawy. Z uwagą obserwujemy cały proces uprawy kawy: od ziarna – tego zasadzonego w ziemię, do ziarna, kt