NATURAVENA BIO

Groszek Zielony Zalewa BIO 400g

Groszek Zielony Zalewa BIO 400g

OPIS Groszek zielony to jedno z najbardziej uniwersalnych warzyw świata - pasuje do niemal każdej sałatki czy zupy, jak i dań mięsnych - od słodkawych, po bardzo ostre. Jedna z obowiązkowych pozycji w każdej kuchni, lubiany przez najmłodszych, jak i dorosłych. SKŁADNIKI Ekologiczny zielony groszek, woda ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, daleko od źródeł ciepła i wilgoci. Po otwarciu przechowywać w lodówce w innym pojemniku przeznaczonym do żywności, spożyć w cią

idź do sklepu
Ciecierzyca w Zalewie BIO 400g

Ciecierzyca w Zalewie BIO 400g

OPIS Ciecierzyca bardziej znana jest pod nazwą cieciorka. Należy do roślin strączkowych. Jest łagodna, a po przygotowaniu ma kremową konsystencję. Idealna do humusu. SKŁADNIKI Ekologiczna ciecierzyca, woda INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: ZBOŹA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, soje, SELER, seza, łubin ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, daleko od źródeł ciepła i wilgoci. Po otwarciu przechowywać w lodówce w innym pojemniku przeznaczonym do żywności, spożyć w

idź do sklepu
Sok Z Limonki BIO 250ml

Sok Z Limonki BIO 250ml

OPIS Sok z limonki stanowi idealną bazę do przygotowania pysznych lemoniad. Dodaje się również do herbaty, domowych soków lub kompotów. Jest wykorzystywany również jako składnik sosów, marynat lub sałatek. SKŁADNIKI sok z limonki* 100 % *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA W suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce

idź do sklepu
Sok Z Czarnego Bzu 100% BIO 500ml

Sok Z Czarnego Bzu 100% BIO 500ml

OPIS Sok z czarnego bzu to wyjątkowy sok o lekko kwaskowym posmaku oraz o naturalnej czarnej barwie. Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym. Każdorazowo przed spożyciem wstrząsnąć. SKŁADNIKI ekologiczny sok z czarnego bzu (100 %) odtworzony z zagęszczonego soku ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temp. 4 st. C do 14 dni. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła.

idź do sklepu
Sok Z Aloesu BIO 500ml

Sok Z Aloesu BIO 500ml

OPIS Sok o przeźroczystej barwie, konsystencja klarowna, wyrazisty smak. Butelka szklana. SKŁADNIKI Sok z aloesu* odtworzony z ekstraktu, regulator kasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny). ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temp. 4 st. C do 14 dni. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.

idź do sklepu
Chałwa Z Migdałami BIO 200g

Chałwa Z Migdałami BIO 200g

OPIS Chałwa doskonale nadaje się do bezpośredniego spożycia lub jako dodatek do kremu, serników i ciast. SKŁADNIKI tahini* (mielone nasiona SEZAMU*) 47 %, syrop z tapioki*, cukier*, MIGDAŁY* 4,9 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać inne ORZECHY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Bulion Kostki Wołowe Bezglutenowe BIO 66g

Bulion Kostki Wołowe Bezglutenowe BIO 66g

OPIS Idealny do przygotywania gotowych wywarów, sosów, zup, marynat i innych potraw. SKŁADNIKI sól morska, masło shea*, skrobia kukurydziana*, pomidor*, cebula*, SELER*, mięso wołowe w proszku* (2,5 %), cukier karmelizowany* przyprawy (kurkuma*, pieprz*), naturalny aromat wołowy, liść lubczyku*, czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny). ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

idź do sklepu
Bulion

Bulion

OPIS Idealny do przygotowywania gotowych wywarów, sosów, zup, marynat i innych potraw SKŁADNIKI sól morska, skrobia kukurydziana*, masło shea*, warzywa (10,5 %) (cebula*, pomidor*, por*, marchew*, papryka*, SELER*), olej słonecznikowy* czosnek*, przyprawy (gałka muszkatołowa*, kurkuma*), zioła* (natka pietruszki*, liść lubczyku*, liść selera*, rozmaryn*, tymianek*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłod

idź do sklepu
Bulion Kostki Drobiowe Bezglutenowe BIO (6x11 G)

Bulion Kostki Drobiowe Bezglutenowe BIO (6x11 G)

OPIS Idealny do przygotowywania gotowych wywarów, sosów, zup, marynat i innych potraw SKŁADNIKI sól morska, masło shea*, skrobia kukurydziana*, cukier trzcinowy nierafinowany*, mięso z kurczaka w proszku* (4,2 %), naturalny aromat kurczaka, SELER*, tłuszcz z kurczaka* (0,7 %), cebula*, przyprawy (kurkuma*, pieprz*), zioła (pietruszka*, liść lubczyku*, rozmaryn*), czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny). ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zam

idź do sklepu
Sok Z Aronii 100% BIO 500ml

Sok Z Aronii 100% BIO 500ml

OPIS Sok z aronii charakteryzuje lekko cierpkim posmakiem oraz ciemną barwą. Produkt pasteryzowany.Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym. Każdorazowo przed spożyciem wstrząsnąć. SKŁADNIKI ekologiczny sok z owoców aronii (100 %) odtworzony z zagęszczonego soku ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temp. +4 st. C do 14 dni. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła.

idź do sklepu
Fasola Czerwona Kidney BIO 400g

Fasola Czerwona Kidney BIO 400g

OPIS Ekologiczna fasolka Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do past i pasztetów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fas

idź do sklepu
Groch Żółty Połówki BIO 400g

Groch Żółty Połówki BIO 400g

OPIS Ekologiczny groch żółty znajduje zastosowanie głównie w tradycyjnych potrawach, takich jak grochówka czy wigilijny groch z kapustą i grzybami. Polecamy także do zup, potraw jednogarnkowych, jako nadzienie do pierogów, past do chleba, pasztetów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA uprzednio namoczony kilka godzin i przepłukany groch gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 minut. Groch solimy dopiero pod koniec gotowania. SKŁADNIKI ekologiczny groch żółty 100 % INFORMACJA ALERGENNA Produkt

idź do sklepu