OLEOFARM Malina 100% Sok z malin MalinaVital 490ml Malina zwyczajna (Rubus idaeus L.) jest rośliną uprawianą tradycyjnie w wielu krajach świata. Sok wyciskany bezpośrednio z owoców maliny charakteryzuje się czerwono-purpurowym kolorem i aromatycznym, naturalnie kwaśnym smakiem. Stanowi doskonałe uzupełnienie codziennej diety i może być spożywany przez osoby w każdym wieku, również dzieci. Polecany jest szczególnie w okresie jesienno-zimowym i w okresie przesilenia wiosennego. Składniki: 100% sok z owocó
Wyciąg z pnia brzozy otrzymywany jest wczesną wiosną z pni drzew brzozy i zbierany jest w okresie od pojawienia się pierwszych pączków na drzewie do czasu rozwinięcia się liści. Charakteryzuje się jasno słomkowym kolorem i neutralnym, delikatnym smakiem.Wyciąg z pnia brzozy stanowi doskonałe uzupełnienie codziennej diety i może być spożywany przez osoby w każdym wieku, również dzieci, bez ograniczeń ilościowych. Warto go pić zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym i w okresie przesilenia wiosennego.Skład:wyc
Olej lniany LenVitol powstaje tradycyjną metodą tłoczenia na zimno, przeznaczony jest do diety OleofarmVitum. Może też być stosowany w diecie opracowanej przez dr Budwig. Charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów wielonienasyconych oraz kwasów tłuszczowych omega-3. Zawarte w nim wielonienasycone kwasy tłuszczowe: kwas alfa-linolenowy (omega-3) i kwas linolowy (omega-6) należą do Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych (NNKT). Zastępowanie w diecie tłuszczów nasyconych tłuszczami nienasyconymi
Oleofarm - LenVitol - Olej Lniany tłoczony na zimnoOlej lniany LenVitol powstaje tradycyjną metodą tłoczenia na zimno, przeznaczony jest do diety OleofarmVitum. Może też być stosowany w diecie opracowanej przez dr Budwig. Charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów wielonienasyconych oraz kwasów tłuszczowych omega-3. Zawarte w nim wielonienasycone kwasy tłuszczowe: kwas alfa-linolenowy (omega-3) i kwas linolowy (omega-6) należą do Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych (NNKT). Zastępowanie w di
Olej lniany LenVitol powstaje tradycyjną metodą tłoczenia na zimno, przeznaczony jest do diety OleofarmVitum. Może też być stosowany w diecie opracowanej przez dr Budwig. Charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów wielonienasyconych oraz kwasów tłuszczowych omega-3. Zawarte w nim wielonienasycone kwasy tłuszczowe: kwas alfa-linolenowy (omega-3) i kwas linolowy (omega-6) należą do Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych (NNKT). Zastępowanie w diecie tłuszczów nasyconych tłuszczami nienasyconymi
Wskazania i właściwości: Olej ryżowy wyróżnia się delikatnym, żółtym kolorem oraz neutralnym smakiem i zapachem. Jest powszechnie stosowany w kuchni azjatyckiej. Doskonale nadaje się do smażenia, gdyż w małym stopniu wchłaniany jest przez potrawy na nim przygotowywane. Dzięki temu dania zachowują swój oryginalny smak. Ma bardzo wysoką temperaturę dymienia - wynoszącą aż 230 stopni Celsjusza. Można go stosować również na zimno, jako dodatek do sałatek, surówek oraz wszelkiego rodzaju sosów i dressingów. Wy
Omega-3, Omega-6, Omega-9, siemię lniane SIEMIĘ LNIANE ZŁOCISTE
Spokój ducha i ciała24 kapsułkiDestresan max to unikalny preparat zawierający kompozycję ekstraktów roślinnych, magnezu i witaminy B6. Ekstrakt z liści melisy wspiera organizm w utrzymaniu stanu relaksacji i wyciszenia. Pomaga też w utrzymaniu dobrego samopoczucia i pogodnego nastroju w ciągu dnia. Ekstrakt z korzenia różeńca górskiego wspiera organizm w pokonywaniu stresu emocjonalnego i napięcia nerwowego. Magnez i witamina B6 pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego i utrzymaniu właściwyc
Oliwa z oliwek Extra Virgin z pierwszego tłoczenia, to najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
Olej z wiesiołka uzyskiwany jest z nasion wiesiołka metodą tłoczenia na zimno. Posiada delikatny smak i zapach.
Olej uzyskiwany jest z nasion słonecznika metodą tłoczenia na zimno. Posiada charakterystyczny dla nasion słonecznika łagodny, lekko orzechowy smak.
Olej rzepakowy powstaje z wyselekcjonowanych odmian rzepaku metodą tłoczenia na zimno.
Olej z lnianki, uzyskiwany jest z nasion lnicznika siewnego metodą tłoczenia na zimno.
Olej kukurydziany uzyskiwany jest z zarodków kukurydzy metodą tłoczenia na zimno. Charakteryzuje się delikatnym smakiem i złocisto-pomarańczowym kolorem.
Olej lniany LenVitol powstaje tradycyjną metodą tłoczenia na zimno. Charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów wielonienasyconych oraz kwasów tłuszczowych omega-3.