OPIS Produkt wykonany z ceramiki, przeznaczony do przygotowywania i spożywania naparu z yerba mate. UWAGA Zaleca się przepłukanie wrzątkiem przed pierwszym użyciem. SPOSÓB CZYSZCZENIA Myć wodą z detergentem. Można myć w zmywarce.
OPIS Yerba mate o smaku cytrynowym SPOSÓB PRZYGOTOWANIA susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia, zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodą z lodem. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie. SKŁADNIKI yerba mate green (Ilex Paraguariensis)* trawa cytrynowa* (3 %) mięta* werbena cytrynowa ziele* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym zamkniętym opakowaniu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia, zalewa wodą o temperaturze 70 - 80 stopni Celsjusza lub wodą z lodem (terere). Terere - sposób przygotowania polegający na dodaniu schłodzonej wody do zaparzenia naparu zamiast klasycznego sposobu zaparzania poprzez zalanie gorącą wodą. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie. SKŁADNIKI yerba mate* (Ilex Paraguariensis) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia, zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodą z lodem. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie. SKŁADNIKI yerba mate green* (Ilex Paraguariensis) (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
OPIS Zestaw zawiera: Yerba Mate Green BIO 400 g Bombilla Mercedes 17,50 cm - 2 szt. Matero 250 ml - 2 szt. (zielone, zółte lub brązowe - w zależności od dostępności towaru u producenta)
OPIS Bombilla o długości 19 cm i średnicy 8 mm. Wykonana ze stali nierdzewnej
OPIS SKŁADNIKI yerba mate green (Ilex paraguariensis)* 93 %, guarana sproszkowana* 2 %, mięta*, trawa cytrynowa*, nagietek*, chaber bławatek*, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia, zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni Celsjusza lub wodą z lodem. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.
OPIS Lekko profilowana bombilla o długości 19 cm. Wykonana ze stali nierdzewnej.
OPIS Zestaw zawiera: Yerba Mate Green BIO 400 g Bombilla Liza 19 cm Naczynie Luka 350 ml (zielone, zółte lub brązowe - w zależności od dostępności towaru u producenta) Pudełko czarne z wkładką Wzór opakowania wydawany losowo
OPIS Zestaw zawiera: - Yerba Mate Green Mas Guarana BIO 400 g - Bombilla Liza 19 cm - Naczynie Luka 350 ml (zielone, zółte, brązowe lub czarne - w zależności od dostępności towaru u producenta) - Pudełko czarne z wkładką
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia, zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni Celsjusza lub wodą z lodem. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie. SKŁADNIKI yerba mate green* (Ilex Paraguariensis). (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
SKŁADNIKI yerba mate (Ilex Paraguariensis) 93 % guarana sproszkowana 2 % mięta trawa cytrynowa nagietek chaber bławatek jagody goji naturalny aromat SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej gorącą wodą o temperaturze 70 - 80 stopni Celsjusza. Czas parzenia: 3 - 5 minut. Ten sam susz, możesz zalewać wielokrotnie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w
OPIS SKŁADNIKI yerba mate green (Ilex Paraguariensis). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wsyp yerba mate do naczynia (nieco ponad połowę). Połóż dłoń na wierzchu naczynia i odwróć je do góry nogami. Powoli przechyl naczynie prawą stroną do góry, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej gorącą wodą o temperaturze 70 - 80 stopni Celsjusza. Odczekaj 3 minuty. Możesz zaparzyć tę samą porcję liści kilka razy. Możesz użyć ciepłej wody lub zimnej wody. SKŁADNIKI yerba mate green (I