OPIS Ekologiczna konfitura Wiśnia z imbirem pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru. Sporządzono z 82 g owoców na 100 g produktu. SKŁADNIKI wiśnia* (80 %), cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyny, imbir* (0,16%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGA Produkt może zawierać pestki wiśni. ZALECONE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze około + 4°C.
OPIS Ekologiczny dżem z kiwi, pasteryzowany o obniżonej zawartości cukru. Dżem niskosłodzony to lepsza, zdrowsza alternatywa dla dżemów w pełni słodzonych. Można nie tylko smarować nim chleb albo domowe gofry, lecz także dodawać do deserów, czy też nadziewać nim naleśniki. Sporządzono z 96 g owoców na 100 g produktu. Produkt zawiera ponad 30 % mniej cukru niż dżemy o łącznej zawartości cukru 60 g na 100 g produktu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Smacznego! SKŁADNIKI mini kiwi*, cukier trzcinowy*, substancja z
OPIS Ekologiczna konfitura Jagodowa z sokiem z cytryny pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru. Sporządzono z 84 g owoców na 100 g produktu. SKŁADNIKI jagoda* (80 %), cukier trzcinowy*, sok z cytryny*, substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze ok. + 4°C.
OPIS Ekologiczna konfitura Malina pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. SKŁADNIKI maliny* (80 %), cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECONE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze około + 4°C.
OPIS Ekologicza konfitura Truskawka z cynamonem pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru. Sporządzono z 83 g truskawek na 100 g produktu. SKŁADNIKI truskawki* (80 %), cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyny, cynamon* (0,28 %), przeciwutleniacz: kwas L - askorbinowy (0,01 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECONE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze około + 4°C.
OPIS Sporządzono z 297 g śliwek na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 20 g na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Doskonałe do domowych wypieków i deserów. SKŁADNIKI ekologiczne śliwki 100 %. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu w temperaturze ok. + 4°C.