SKŁADNIKI cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO w proszku*, miazga kakaowa*, sól (0,7 %), wanilia*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 37 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 2304 kJ/552 kcal Tłuszcz: 34,1 g w tym kwasy nasycone: 21,5 g Węglowodany: 54,7 g w tym cukry: 53,8 g Białko: 6,4 g Sól: 0,8 g INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, ORZECHY. WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze 12-18 °C. Chronić przed ciepłem.
SKŁADNIKI kawa arabica* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Jasno palona, o lekkiej cielistości z bogatą kwiatową paletą smaków, o niskiej kwasowości, typowa dla regionu kawowego w południowej Etiopii. Pakowano w atmosferze ochronnej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Kawę można zaparzać tradycyjnie w filiżance zalewając wrzątkiem, przy użyciu filtra lub kawiarki. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS SKŁADNIKI woda gazowana, cukier trzcinowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, sok pomarańczowy z koncentratu*, naturalny aromat pomarańczowy, naturalny aromat marakui (*certyfikowany składnik ekologiczny) SKŁADNIKI woda gazowana, cukier trzcinowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, sok pomarańczowy z koncentratu*, naturalny aromat pomarańczowy, naturalny aromat marakui (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI woda gazowana cukier trzcinowy* ekstrakt herbaty* (2,34 %) sok cytrynowy z koncentratu* naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI woda gazowana cukier trzcinowy* sok cytynowy z koncentratu* ekstrakt ze słodu JĘCZMIENNEGO naturalny aromat cytrusów i przypraw naturalny aromat cytrynowy (*certyfikowany składniki ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI kawa arabica*, kawa robusta*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Minimum 90 % ziaren kawy arabica. OPIS Kraj pochodzenia kawy: Peru, Honduras, Uganda. Kawa nie zawiera kofeiny. Otrzymana w procesie dekofeinizacji ziaren kawy dwutlenkiem węgla. Cechy charakterystyczne kawy: Intensywność: 3/5 Stopień wypalenia: 2/3 ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Składniki z certyfikatem Fairtrade pochodzące od producentów Fairtrade: rooibos. Ogółem 100 %. Fairtrade oznacza sprawiedliwe warunki handlowe dla producentów z krajów rozwijających się i stwarza możliwości inwestowania w rozwój lokalnej społeczności oraz w zrównoważoną przyszłość. Opakowanie zawiera 20 torebek herbatki. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Herbatkę zalać wodą o temperaturze 95 - 100 stopni Celsjusza i zaparzać przez 5 minut. SKŁADNIKI rooibos* (Aspalathus linearis) (*certyfikowany składnik e
OPIS Opakowanie zawiera 20 torebek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Torebkę zalać wodą o temperaturze 90-95 ℃ i zaparzać przez 2-3 min. SKŁADNIKI herbata czarna* 95,5 % naturalne aromaty: mango 2,5 %, pomarańczowy 2 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Opakowanie zawiera 20 torebek herbaty. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Torebkę zalać wodą o temperaturze 90 - 95 stopni Celsjusza i zaparzać przez 2 - 3 minuty. SKŁADNIKI herbata czarna* 96 %, naturalny aromat bergamotki 4 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Kawa deserowa o łagodnym smaku. Miejsce pochodzenia ziaren kawy - Tanzania. Stopień wypalenia: 2/3 Moc: 3/5 SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wsypać 2 do 3 łyżek do kubka i zalać wrzącą wodą. SKŁADNIKI kawa rozpuszczalna arabica* 50 %, kawa rozpuszczalna robusta* 50 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Pakowano w atmosferze ochronnej. Kawa o łagodnej kwasowości i owocowym posmaku. SKŁADNIKI ekologiczna kawa ziarnista arabica i robusta palona. Minimum 90% kawy arabica. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w zacienionym miejscu.
SKŁADNIKI miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kawałki pomarańczy* (5 %), wanilia w proszku*, naturalny aromat pomarańczowy (* certyfikowany składnik ekologiczny) Masa kakaowa min. 72 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2233 kJ / 539 kcal Tłuszcz: 41 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g Węglowodany: 34 g w tym cukry: 28 g Białko: 7,9 g Sól: 0,02 g INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać
SKŁADNIKI kawa ziarnista arabica* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Najwyższej jakości średnio palona, o ciężkiej cielistości, pełna charakteru kawa z lekką nutą jagód i rabarbaru. Kawa uprawiana na wulkanicznych wyżynach otaczających Kivu we wschodnim Kongo. Składniki z certyfikatem Fairtrade pochodzące od producentów Fairtrade: kawa. Ogółem 100 %. Fairtrade oznacza sprawiedliwe warunki handlowe dla producentów z krajów rozwijających się i stwarza możliwości inwestowania w rozwój lokalnej sp
SKŁADNIKI kawa ziarnista arabica* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Jasno palona kawa o lekkiej cielistości, z bogatą kwiatową paletą smaków o niskiej kwasowości, typowa dla regionu kawowego w południowej Etiopii. Pakowano w atmosferze ochronnej. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w zacienionym miejscu.
SKŁADNIKI ekologiczna kawa arabica 100 % OPIS Średnio palona, o ciężkiej cielistości, pełna charakteru kawa z lekką nutą jagód i rabarbaru. Kawa uprawiana na wulkanicznych wyżynach otaczających Kivu we wschodnim Kongo. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Kawa nadaje się do zaparzania w kafetierze lub za pomocą filtra. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.