Duszone warzywa. Produkt pasteryzowany. Odpowiedni dla wegan Oryginalna chorwacka receptura Podkreśla smak dań mięsnych i warzywnych Idealny do dań z grilla Doskonały do kanapek, tostów i pizzy Podravka Smaki kuchni śródziemnomorskiej Składniki: papryka (76%);bakłażany (12%);olej słonecznikowy;ocet spirytusowy;koncentrat pomidorowy (2,6%);sól;cukier;przyprawy;ostra papryka
Ajvar ostry Podravka to pasta warzywna, która stanowi doskonały dodatek do dań. Swój aromat i kolor zawdzięcza połączeniu najwyższej jakości papryk i bakłażanów dojrzałych w słońcu południowej Europy oraz starannie dobranej mieszance przypraw. Przygotowany w oparciu o oryginalne chorwackie receptury, nie zawiera konserwantów, aromatów i sztucznych dodatków. Stworzony dla tych, którzy preferują pikantne smaki. Ajvar ostry Podravka można stosować jako dodatek do pieczonych mięs, kiełbas i potraw z grilla. D