OPIS Jeśli szukasz wyjątkowego produktu, to spróbuj naszego syropu z kwiatu czarnego bzu. Jego receptura to przede wszystkim ekstrakt z kwiatów czarnego bzu, uzyskany tradycyjną metodą. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Wyróżnia się prostym składem i ma przyjemny, orzeźwiający smak! Produkt pasteryzowany. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Brak informacji. SKŁADNIKI cukier, ekstrakt z kwiatów bzu (40 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy. UWAGI Smak i kolor jest zależn
OPIS Łącząc w sobie bogate właściwości malin i imbiru, syrop malinowo-imbirowy wyróżnia się doskonałym smakiem, a także jest nieodzownym produktem w jesiennej spiżarni. Proponujemy spożywać syrop w rozcieńczeniu 1:8. Produkt pasteryzowany. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI cukier, sok NFC z malin (45 %), sok NFC z imbiru (7 %), sok NFC z cytryny. UWAGI Smak i zapach jest zależny od użytej partii kłączy i owoców. Osad jest zjawiskiem naturalnym. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać
OPIS Imbir to przyprawa od lat stosowana w medycynie naturalnej. W wielu rejonach świata napary z korzenia imbiru są uznawane za naturalny stymulator odporności organizmu. Sok lub syrop z imbiru z cytryną - szczególnie w okresie jesiennym i zimowym - zajmował ważne miejsce w spiżarniach naszych babć, które profilaktycznie dodawały go do herbaty lub przegotowanej wody. Proponujemy spożywać syrop w rozcieńczeniu 1:8. Produkt pasteryzowany. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Nie dotyczy. SKŁADNIKI cukier sok NFC z imb
OPIS Przygotowaliśmy dla Ciebie naturalny syrop z pigwowca, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Jego receptura to przede wszystkim sok NFC (nie z koncentratu), bezpośrednio tłoczony z owoców na tradycyjnej prasie. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Zachwyć swoich gości i podaj desery i napoje zaprawione pigwową słodyczą! Szczególnie polecamy ten syrop do herbaty, rozjaśni on długie, jesienne wieczory. Produkt pasteryzowany. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Do czego używa
OPIS Oferujemy Ci naturalny syrop z kłączy kurkumy i imbiru, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Szczególnie polecamy ten syrop do herbaty, rozjaśni on długie, jesienne wieczory. Produkt pasteryzowany. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Weź odrobinę naszego syropu z kłączy kurkumy i imbiru i dolej do niego gorącą wodę. W ten sposób przyrządzisz napój rozgrzewający. Lemoniadę o smaku kurkuma - imbir łatwo otrzymasz, gdy dodasz trochę nasze
OPIS Oferujemy Ci naturalny syrop z owoców czarnego bzu, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Jego receptura to przede wszystkim sok NFC (nie z koncentratu), bezpośrednio tłoczony z owoców na tradycyjnej prasie. Nasz syrop wyróżnia wysoka zawartość soku, dzięki czemu ma on intensywną barwę oraz mocny, owocowy smak. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Zachwyć swoich gości i podaj desery i napoje zaprawione słodyczą czarnego bzu! Szczególnie polecamy ten syrop do h
OPIS Oferujemy Ci przepyszny, naturalny syrop malinowy, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Jego receptura to przede wszystkim sok NFC (nie z koncentratu), bezpośrednio tłoczony z owoców na tradycyjnej prasie. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Zachwyć swoich gości i podaj desery i napoje zaprawione malinową słodyczą! Szczególnie polecamy ten syrop do herbaty, rozjaśni on długie, jesienne wieczory. Produkt pasteryzowany. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wskazówka: Do pr
OPIS Oferujemy Ci przepyszny, naturalny syrop malinowy, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Jego receptura to przede wszystkim sok NFC (nie z koncentratu), bezpośrednio tłoczony z owoców na tradycyjnej prasie. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Zachwyć swoich gości i podaj desery i napoje zaprawione malinową słodyczą! Szczególnie polecamy ten syrop do herbaty, rozjaśni on długie, jesienne wieczory. Produkt pasteryzowany. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Do przyrządzenia
OPIS Produkt pasteryzowany. Smak i kolor jest zależny od użytej partii owoców i miodu. Osad jest zjawiskiem naturalnym. Syrop do rozcieńczania z wodą lub herbatą w proporcji 1:8 SKŁADNIKI miód* (49 %) sok z malin* (46 %) ekstrakt z kwiatów lipy* (5 %) (woda, kwiaty lipy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni
OPIS SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Syrop do rozcieńczania z wodą lub herbatą w proporcji 1:8 SKŁADNIKI 51 % soku NFC z malin*, miód* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce, zużyć w ciągu 14 dni
OPIS Sięgnij po ekologiczny sok z owoców róży - naturalny i wyjątkowo pyszny. To przetwór, po który sięgały już nasze babcie, zwłaszcza w okresie zwiększonej podatności na przeziębienia. Ekologiczny sok z róży powstaje ze starannie wyselekcjonowanych owoców dzikiej róży, tradycyjnymi metodami. Zamknięty w butelce z brązowego szkła, nie traci cennych witamin i innych składników odżywczych i utrzymuje wyśmienity smak. Zamów i odkryj jego drogocenną moc! Sok jest bogaty w naturalną, owocową witaminę C, poc
OPIS Produkt pasteryzowany. Sok tłoczony bezpośrednio z owoców (NFC), nie jest odtworzony z koncentratu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Sok do bezpośredniego spożycia lub rozcieńczenia SKŁADNIKI sok z owoców czarnej jagody* 100 % (certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 10 dni, chronić przed światłem.
OPIS Produkt pasteryzowany. Sok tłoczony bezpośrednio z owoców (NFC), nie jest odtworzony z koncentratu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Sok do bezpośredniego spożycia lub rozcieńczenia SKŁADNIKI sok z owoców rokitnika* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 10 dni, chronić przed światłem.
OPIS Produkt pasteryzowany. Sok tłoczony bezpośrednio z owoców (NFC), nie jest odtworzony z koncentratu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Sok do bezpośredniego spożycia lub rozcieńczenia SKŁADNIKI sok z owoców czarnego bzu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 10 dni, chronić przed światłem.
OPIS Zawartość witaminy C podana w tabeli wartości odżywczych to zawartość w finalnym produkcie - czyli po pasteryzacji i ostudzeniu produktu. W soku z róży jest 450 mg naturalnej witaminy C w 100 ml. Jest to wartość, która rzeczywiście jest w produkcie, który Państwo kupujecie. Każda partia soku jest badana na zawartość witaminy C. Sok do bezpośredniego spożycia lub rozcieńczenia. Proponujemy pić po 50 ml rano do śniadania. Produkt pasteryzowany, nieklarowany. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB