SKŁADNIKIwieprzowina*, sól morska, czarna trufla letnia* (Tuber Aestivum Vitt) (1 %), cukier trzcinowy*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISPakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1403 kJ/ 337 kcal Tłuszcz: 25 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g Węglowodany: 0,9 g w tym cukry: 0 g Białko: 28 g Sól: 2,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze maksymalnej 7 stopni Celsjusza.
SKŁADNIKIwieprzowina*, sól morska, cukier trzcinowy*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPikantne salami. Idealny składnik na prawdziwą włoską pizzę. Wspaniale komponuje się z innymi produktami na desce serów i wędlin. Może być również obsmażane i dodawane do sosów. 100 % mięso wieprzowe z włoskich gospodarstw hodowlanych. Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1536 kJ/ 370 kcal Tłuszcz: 27,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,2 g Węglowoda
SKŁADNIKICOPPA DI PARMA: karkówka wieprzowa*, sól morska, przyprawy*, dekstroza*(*certyfikowany składnik ekologiczny) SALAMI MILANO: wieprzowina*, sól morska, cukier trzcinowy*, przyprawy*(*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISCOPPA DI PARMA - wędlina suszona, dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę wędlin, kanapki. SALAMI MILANO - to jedno z najpopularniejszych salami we Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i posiada struk
SKŁADNIKIwłoskie mięso wieprzowe*, sól morska, nasiona kopru włoskiego* (0,6 %), cukier trzcinowy*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1557 kJ/375 kcal Tłuszcz: 28,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,1 g Węglowodany: 1,0 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 29 g Sól: 4,25 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze maksymalnej 7C.
SKŁADNIKIwieprzowina*, sól morska, cukier trzcinowy*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISJedno z najpopularniejszych salami we Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i posiada strukturę drobnoziarnistą. Najbardziej niezwykłą cechą salami Milano jest to, że ma słodki i delikatny smak. Doskonałe na deskę serów i wędlin lub po prostu na kanapkę. Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1430 kJ/ 344 kcal Tłuszcz: 24,6
SKŁADNIKIkarkówka wieprzowa*, sól morska, przyprawy*, dekstroza* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWędlina suszona, dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę wędlin, kanapki. Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1518 kJ/365 kcal Tłuszcz: 27,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g Węglowodany: < 0,1 g w tym cukry: < 0,1 g Białko: 30,2 g Sól: 4,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w warunkach chłodniczych,
SKŁADNIKISALAMI MILANO 30 %: mięso wieprzowe*, sól morska, cukier trzcinowy*, przyprawy*. KARCZEK DOJRZEWAJĄCY COPPA DI PARMA 30 %: karkówka wieprzowa*, sól morska, przyprawy*, dekstroza*. SZYNKA PROSCIUTTO CRUDO: szynka wieprzowa*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISZestaw 3 tradycyjnych włoskich wędlin w najlepszym wydaniu. Idealne na deskę z zielonymi oliwkami, serem i cydrem. Doskonałe z kieliszkiem dobrego czerwonego wina, czy jako dodatek na kanapkę.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (Sala
SKŁADNIKIszynka wieprzowa*, sól, cukier*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISPakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1249 kJ/ 300 kcalTłuszcz: 19 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 gWęglowodany: 1,2 gw tym cukry: 1,2 gBiałko: 30 gSól: 3,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze maksymalnej 7 stopni C.