FRUŻELINA ZIELONE JABŁUSZKO Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. Z
Masa Makowa jest gotowym do użycia nadzieniem, przygotowanym wg tradycyjnej receptury opartej na mieleniu maku z dodatkiem bakalii. Masa makowa poddana procesom zamrażania i zapiekania zachowuje wszystkie właściwości nadane jej podczas procesu produkcji. Masa Makowa (puszka) 3,2 kg ZASTOSOWANIE: Zawartość suchej masy: nie mniej niż 38%. Zawartość cukru: 40%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. VAT 5% gotowa, tradycyjna mas
FRUŻELINA WIŚNIA Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. ZASTOSOWANIE
FRUŻELINA TRUSKAWKA Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. ZASTOSOW
FRUŻELINA MALINA Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. ZASTOSOWANI
FRUŻELINA OWOCE LEŚNE Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. ZASTOSO
FRUŻELINA JAGODA Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. ZASTOSOWANI
FRUŻELINA BRZOSKWINIA Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w. ZASTOS
FRUŻELINA BOR WKA AMERYKAŃSKA Frużelina to produkt otrzymany ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych owoc w zanurzonych w klarownym, lśniącym żelu. Dzięki delikatnej konsystencji żelu i ładnie zachowanym owocom ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie piekarstwie i gastronomii. Produkt ten jest termostabilny nie zmienia swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania. Zawartość owoc w: 60%. Zawartość cukru: min. 20%. Produkt nie zawiera sztucznych barwnik w.