OPIS Fresh, organic garlic stored at controlled temperature and humidity for about 30 days, where non-enzymatic browning reactions - Maillard reactions occur. For direct consumption. SKŁADNIKI czosnek* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Produkt pasteryzowany powstały z polskiego, ekologicznego czosnku. Stanowi aromatyczną przyprawę do wielu dań. SKŁADNIKI 100 % czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZASTOSOWANIE Do marynowania mięsa, sosów, zup oraz dań wegetariańskich. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
OPIS Czarny czosnek powstaje ze świeżego czosnku na skutek fermentacji. Długotrwały proces zachodzi głównie dzięki reakcjom nieenzymatycznym - reakcjom Maillarda. SKŁADNIKI 100% czosnek* mielony, suszony (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZASTOSOWANIE do marynowania mięsa, sosów, zup oraz dań wegetariańskich. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.